Κουτσίδης: Ποιο είναι το νέο «ερυθρόλευκο» πουλέν (vid)

Κουτσίδης: Ποιο είναι το νέο «ερυθρόλευκο» πουλέν (vid)

Ποιος είναι ο Δραμινός στόπερ, Ισίδωρος Κουτσίδης ο οποίος είδε το όνομα του να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο «Γ.Καραϊσκάκης» στη ρεβάνς του 3-0 της Opap Arena, με τους Πειραιώτες να καλούνται να κάνουν την υπέρβαση, προκειμένου να βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μια μέρα πριν την μεγάλη αναμέτρηση ο Ζοσέ Ανιγκό έκανε γνωστή την λίστα με τους εκλεκτούς του, με το όνομα Ισίδωρος Κουτσίδης να προκαλεί εντύπωση. 

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η κατάθεση της ανήλικης για την κακοποίηση από τον Κλέιμαν: «Παραμέρισε το εσώρουχο μου και…»

Ωστόσο για τους μυημένους στις αναπτυξιακές κατηγορίες ο στόπερ Ισίδωρος Κουτσίδης μόνο άγνωστος μεταξύ αγνώστων δεν είναι.

Από την Δράμα τον ΠΑΟΚ και τον Πανσερραϊκό, μέχρι τα κλιμάκια των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπενφίκα ο γεννημένος το 2004 κεντρικός αμυντικός έχει ήδη προλάβει να περπατήσει αρκετά… χιλιόμετρα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Κουτσίδης αποτελεί ένα μεγάλο project για τους Πειραιώτες, οι οποίοι έδωσαν σκληρή «μάχη» με τον Δικέφαλο του Βορρά, προκειμένου να τον ντύσουν τα χρώματα τους.

Ο Κουτσίδης μετά από την εμπειρία του εκτός συνόρων με τις γρήγορες κινήσεις των ανθρώπων του Πανσερραϊκού έγινε «λιοντάρι» και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα οι Σερραίοι κατάφεραν και τον πούλησαν στον Ολυμπιακό.

Το… brexit που φρέναρε το όνειρο της Γιουνάιτεντ 

Η εξαιρετική του σωματοδομή (1.93μ.), αλλά και η πολύ καλή του τεχνική έφεραν το όνομα του Κουτσίδη σε αρκετά μπλοκάκια κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Ένα από αυτά ήταν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον σκάουτερ, Λίντον Τόμλινσον να παρακολουθεί στενά την πορεία του.

Ο τελευταίος ήταν αυτός που έπεισε τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ να πάει από την Μπέρμιγχαμ στη Μάντσεστερ Σίτι σε ηλικία 15 ετών, ενώ στη συνέχεια πήγε στην άλλη ομάδα της πόλης. Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε κομβικό ρόλο στο ποιοι παίκτες πρέπει να αποκτηθούν.

Επί των ημερών του πήγε στους «κόκκινους διαβόλους» ο Κουτσίδης για προπονήσεις και ίσως τα πράγματα να είχαν κυλήσει διαφορετικά εάν δεν υπήρχε το brexit.

Έχει όλο το πακέτο

Όπως προαναφέραμε έχει ύψος 1,93μ. είναι δυνατός και δεν φοβάται και μπαίνει δυνατά στις φάσεις. Χρησιμοποιεί σε καλό επίπεδο και τα δύο πόδια του, ενώ για τη θέση του θεωρείται -από τους ειδικούς- πως έχει και μια καλή τεχνική.

Ακόμη στα συν του συγκαταλέγονται ο ήρεμος χαρακτήρας του, αλλά και η προσήλωση του για σκληρή δουλειά προκειμένου να βελτιώνεται καθημερινά.

Την φετινή σεζόν έχει καταγράψει 18 συμμετοχές (4 με τον Ολυμπιακό Β’ και 14 με την Κ19), ενώ τρεις φορές έχει σκοράρει κόντρα σε Ατρόμητο, Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ