Σε αδιέξοδο ο Μπαλτάκος και η ΕΠΟ: Μόνη λύση ο τελικός με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να έχουν από 1000 εισιτήρια

Σε αδιέξοδο ο Μπαλτάκος και η ΕΠΟ: Μόνη λύση ο τελικός με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να έχουν από 1000 εισιτήρια

Ξανά στη πόρτα του Μπέου η ΕΠΟ μπας και γίνει ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας

Σε αδιέξοδο η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μετά τους τραγικούς χειρισμούς της για την διεξαγωγή του κυπέλλου Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΟ ακόμη περιμένει την απάντηση της διοίκησης του ΟΑΚΑ για την διάθεση του Ολυμπιακού σταδίου. Κάπως έτσι; Όλα δείχνουν ότι έχει μια και μοναδική λύση στο συρτάρι για να αποφύγει τον οριστικό διασυρμό:

Διαβάστε επίσης: Ο Μαρινάκης επιλέγει Γκατούζο για το «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού και την αντοχή του Ιταλού στην πίεση

Να δεχθεί όσα θέτει ως προϋποθέσεις ο Αχιλλέας Μπέος προκειμένου να προσφέρει το Πανθεσσαλικό. Βέβαια, εφόσον οριστικοποιηθεί αυτό, ο τελικός θα γίνει με τους όρους του Δημάρχου Βόλου, δηλαδή με μαθητές στις κερκίδες και τις ομάδες να παίρνουν από 1.000 εισιτήρια, ενώ προφανώς και η ΕΠΟ θα έχει από την πλευρά της κάποιες προσκλήσεις.

Αυτά δηλαδή που είχε θέσει ως όρους πριν λίγες μέρες ο Αχιλλέας Μπέος για να φιλοξενηθεί ο τελικός στον Βόλο, με δηλώσεις του στην ΕΡΤ. Επιπλέον, σε ό,τι αφορά στην ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, οδεύει για τις 24 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη, αφού το Σάββατο 20/5 έχει «καεί» ελέω των εκλογών της επόμενης ημέρας, ενώ το 27/5 δεν το θέλει κανείς από τους δύο προπονητές, μιας και θα έχουν παρέλθει δύο εβδομάδες από τη λήξη του πρωταθλήματος.

Οριστικές αποφάσεις πάντως θα παρθούν στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, όπου θα πέσουν στο τραπέζι όλα τα δεδομένα που θα υπάρχουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ