«Γελάει» ο κόσμος με την ΕΠΟ του Μπαλτάκου – Νέα ανατροπή με τον τελικό Κυπέλλου

«Γελάει» ο κόσμος με την ΕΠΟ του Μπαλτάκου – Νέα ανατροπή με τον τελικό Κυπέλλου

Η ΕΠΟ συνεχίζει να διασύρεται με τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου, τρεις βδομάδες πριν το ματς, καθώς υπάρχει νέα ανατροπή με το γήπεδο που θα γίνει...

Η ΕΠΟ δεν τα έχει κάνει… μαντάρα με τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου απλά, αλλά έχει γράψει αρνητική ιστορία μιας και λιγότερο από 20 μέρες πριν το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ δεν έχει ιδέα που θα διεξαχθεί.

Ο Τάκης Μπαλτάκος και οι συνεργάτες του τους τελευταίους μήνες έχουν πει πολλά… παραμύθια, έχουν «ανακοινώσει» πολλά γήπεδα που θα γινόταν ο τελικός, όμως μέχρι στιγμής είναι στον… αέρα, σε μια κατάσταση που δεν έχει προηγούμενο παγκοσμίως και αφήνει έκθετη σε ακραίο βαθμό την ομοσπονδία.

Η έδρα του τελικού συνεχίζει να αποτελεί άλυτο γρίφο για την ΕΠΟ, οι άνθρωποι της οποίας βρίσκονται σε επαφές με διάφορες πόλεις. Από εκεί πάντως που θα έπρεπε να γίνει στο Πανθεσσαλικό βάση και κανονισμού, η ΕΠΟ προχωράει σε νέα ανατροπή δεδομένων, ενώ συνεχίζει να αποποιείται και τις ευθύνες, που φυσικά είναι τεράστιες.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος λοιπόν μιλάει με τη δημοτική αρχή του Αγρινίου προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών είναι σε καλό δρόμο και απομένει να φανεί αν τελικά θα είναι αυτή η έδρα του τελικού, μιας και η συζήτηση με τον Αχιλλέα Μπέο και το Πανθεσσαλικό φαίνεται πως οδηγήθηκαν σε ναυάγιο ξανά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ