Τα… κατάφερε η ΕΠΟ: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου

Τα… κατάφερε η ΕΠΟ: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό. Στο τραπέζι το ενδεχόμενο παρουσίας μαθητών ως 13 ετών.

Λευκός καπνός φαίνεται ότι υπάρχει στο μείζον θέμα με τον τελικό του Κυπέλλου. Και λέμε «φαίνεται», καθώς πολλά έχουμε δει με την ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου.

Οπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ο τελικός ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στις 24 Μαΐου στις 20:30.

Διαβάστε επίσης: Όλα τα… έργα Ευαγγέλου κατά του Ολυμπιακού

Πολλά τα… ταξίδια που έκανε ο τελικός, με τον Τάκη Μπαλτάκο να διασύρει την ΕΠΟ σε όλα τα επίπεδα. Από την Κύπρο και την Αλβανία, μέχρι την Πολωνία και την Αυστραλία έφτασε ο δεύτερος θεσμός του ελληνικού ποδοσφαίρου για να καταλήξει και πάλι στο μοναδικό γήπεδο που αναφέρει η προκήρυξη: Στο Πανθεσσαλικό.

Η… Οδύσσεια του τελικού φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της, με την ΕΠΟ του Μπαλτάκου να είναι έκθετη προς την κοινή γνώμη. Είναι πραγματικά απίστευτο, να φτάνουμε στο πρώτο δεκαήμερο του Μαϊου για να γίνει γνωστή η έδρα του μεγάλου αγώνα των δικεφάλων.

Μάλιστα αυτή τη φορά, φαίνεται πως η απόφαση είναι σε άμεση συνεννόηση με του αρμοδίους, καθώς υπάρχουν οι σχετικές επιστολές που ανάβουν το πράσινο φως τόσο από την επιτροπή διαχείρισης του σταδίου, όσο και από τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

Φυσικά, ο τελικός θα διεξαχθεί δίχως την παρουσία οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.  Οι δύο ομάδες θα λάβουν από 20 προσκλήσεις, ενώ 50 θα λάβει η ΕΠΟ για τους χορηγούς της. Παρούσα επίσης θα είναι η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, ενώ υπό εξέταση είναι το ενδεχόμενο ελεύθερης εισόδου μαθητών ως 13 ετών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ