Όλα τα… έργα Ευαγγέλου κατά του Ολυμπιακού

Όλα τα… έργα Ευαγγέλου κατά του Ολυμπιακού

Ο διαιτητής που όρισε ο Μπένετ για το καθοριστικό ντέρμπι της Τούμπας έχει πλούσιο «εξυγιαντικό» παρελθόν για τον Ολυμπιακό – Από το πέναλτι εκτός περιοχής με τον ΠΑΟ, στα «όργια» της Τούμπας, το Περιστέρι και την Τρίπολη

Θα μπορούσε να γραφτεί βιβλίο για τα «έργα» του Ευαγγέλου κατά του Ολυμπιακού. Σαν… έργο τέχνης κάθε ματς που οριζόταν να σφυρίξει τους «ερυθρόλευκους». Πλούσιο «εξυγιαντικό» παρελθόν που προφανώς οδήγησε τον Μάνταλο που ουσιαστικά αποφασίζει πίσω από τον… Αρχιδιαιτητή Μπένετ, να τον ορίσει στην Τούμπα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που θα κρίνει την τρίτη θέση και σε ένα βαθμό το καλό εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ίσως μάλιστα αν η ΚΕΔ όριζε τον… Κουτσιαύτη με το «παγκόσμιο» ρεκόρ υπέρ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την καριέρα πλέον ως τηλεδιαιτητή στο OPEN του Ιβάν Σαββίδη να ήταν καλύτερα τα πράγματα για τους Πειραιώτες. Υπερβολές θα πείτε;

Διαβάστε επίσης: Το… μαγικό ραβδάκι του Αλμέιδα που φέρνει την κούπα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Θα κάνετε λάθος… Ο Ευαγγέλου έχει κάνει τα πάντα κατά του Ολυμπιακού. Οι… συμπτώσεις που είναι επαναλαμβανόμενες, από το πέναλτι που έδωσε υπέρ του ΠΑΟ στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη το 2018 με τους πράσινους να ισοφαρίζουν στο φινάλε σε 1-1. Πέναλτι που είδε μόνο ο Ευαγγέλου καθώς η ανατροπή είχε γίνει καθαρά εκτός περιοχής. Και αντί από τότε να πάει σπίτι του να σφυρίζει στα… τρένα επιβραβεύτηκε.

Και τον είδαμε να οργιάζει στο Βόλος-Ολυμπιακός τον Δεκέμβριο του 2019 όταν δεν έδωσε δύο πέναλτι στους ερυθρόλευκους σε εκείνο το 0-0 που έφερε σφοδρή αντίδραση από την Πειραική ΠΑΕ και την παρέμβαση ακόμη και της ΟΥΕΦΑ!

Και το… παλμαρέ του Ευαγγέλου στα έργα και ημέρες κατά του Ολυμπιακού δεν τελειώνει εκεί. Προκλητική διαιτησία σε κάθε αγώνα που οριζόταν σε ματς των ερυθρόλευκων παρότι ήταν ξεκάθαρη η στάση του, παρότι με αυτά που είχε κάνει δεν έπρεπε να σφυρίζει ούτε σε τοπικό…

Τα… εγκλήματα του συγκεκριμένου διαιτητή στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού είναι πολλά. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, με τον Ευαγγέλου να κλείνει τα μάτια σε πεντακάθαρες φάσεις.

 Η σφαγή στην Τρίπολη

Ας το πάρουμε όμως από την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Όταν και εκτέλεσε χρέη Video Assistant Referee στο Αστέρας Τρίπολης -Ολυμπιακός. Εκεί που η «εξυγίανση» έκανε τα πάντα για να σταματήσει τους ερυθρολεύκους. Και τα κατάφερε, με την αναμέτρηση να λήγει 0-0. Σημαντικό ρόλο στην αλλοίωση του αποτελέσματος έπαιξε ο Ευαγγέλου που δεν ειδοποίησε ΠΟΤΕ τον Καραντώνη για τα δύο πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών.

Το πέναλτι που δεν είδε στην Τούμπα και το απίστευτο στους Ζωσιμάδες

VAR είχε οριστεί και στο περσινό Ολυμπιακός -ΠΑΟΚ (1-1) για τα playoffs. Αλλη μια στιγμή.. εξυγίανσης με την υπογραφή του Ευαγγέλου, καθώς δεν ειδοποίησε τον Αγκάγιεφ για πέναλτι υπέρ του Παπασταθόπουλου στο 59ο λεπτό.

Εκείνη τη σεζόν, όργια είχαμε και στο εκτός έδρας παιχνίδι (2-1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 6η αγωνιστική. Οταν καταλόγισε πέναλτι-δώρο για τους γηπεδούχους. Το χέρι στήριξης του Ρέαμπτσιουκ, ο Αθηναίος ρέφερι το θεώρησε παράβαση, δείχνοντας την άσπρη βούλα. Αλλη μια ακατανόητη απόφαση.

Τα όργια στο Πανθεσσαλικό

Φυσικά, κανείς δεν ξεχνάει τα όσα απίστευτα έκανε στο Πανθεσσαλικό και στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο (22/12/19). Κανονικά όργια από τον τότε VARίστα Ευαγγέλου, που σε συνεργασία με τον Φωτιά, έστησαν μπλόκο στους Πειραιώτες.

Το κανονικό γκολ του Σουντανί στο 17ο λεπτό δεν μέτρησε ποτέ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου δεν δόθηκε πέναλτι που έβγαζε μάτια σε διαδοχικές παραβάσεις σε βάρος των Μπα και Ελ Αραμπί.

Απίθανα διαιτητικά εγκλήματα στη Λάρισα

Γυρνάμε τον χρόνο πίσω στον Σεπτέμβρη του 2019. Οταν ο διαιτητής Ευαγγέλου έδωσε ρεσιτάλ… ανικανότητας στον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λάρισα. Δύο πέναλτι υπέρ των «ερυθρολεύκων» κατάπιε ο Αθηναίος ρέφερι σε πεντακάθαρες παραβάσεις. Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς ακύρωσε τόσο το κανονικό γκολ του Ελ Αραμπί, όσο και το τέρμα του Μεριά. Μυθικά σφυρίγματα από τον Ευαγγέλου, με τον Ολυμπιακό να φεύγει τελικά νικητής από τον Κάμπο (0-1).

Εκλεισε τα μάτια και στο Περιστέρι

Εχει ένα θέμα με τα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού ο Αγγελος Ευαγγέλου και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Τρανό παράδειγμα και η αναμέτρηση του Περιστερίου τον Νοέμβριο του 2018. Ο Γιαννούλης χτύπησε εκτός φάσης τον Ποντένσε, με τον Αθηναίο ρέφερι να κλείνει τα μάτια τόσο στην αποβολή, όσο και στο πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών.

Το… μαϊμού πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού

Τέλος, ιστορία έγραψε και σε ντέρμπι αιωνίων ( Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-1, 2018) ο Ευαγγέλου. Το κατάφερε και αυτό. Δεν ξεχνιέται η απόφαση υπέρ του Παναθηναϊκού στο 87ο λεπτό. Ο Ενγελς ανέτρεψε τον Ινσούα εκτός περιοχής, με τον Αθηναίο διαιτητή να ανακαλύπτει πέναλτι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ