Ο Μπριχ δεν ήταν… μεθυσμένος: Αποβολή του Ρότα στο 6΄, χαμός στον τελικό (vid)

Ο Μπριχ δεν ήταν… μεθυσμένος: Αποβολή του Ρότα στο 6΄, χαμός στον τελικό (vid)

Το ολέθριο λάθος του Λάζαρου Ρότα άλλαξε τους όρους στον τελικό βάζοντας την ΑΕΚ σε πολύ δύσκολη θέση.

Αλλαγή δεδομένων μόλις στο 6΄του τελικού και η ΑΕΚ ελέω Λάζαρου Ρότα, από τη θέση του οδηγού σε αουτσάιντερ. Αποβλήθηκε ο 26χρονος μπακ δευτερόλεπτα μετά την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της ομάδας του (ο Κοτάρσκι είπε «όχι» σε τετ α τετ με τον Λιβάι).

Και αποβλήθηκε με ένα λάθος που δεν δικαιολογείται για αυτό το επίπεδο. Έφυγε στην κόντρα ο Τάισον, ήταν ο Ρότα τελευταίος παίκτης και το φάουλ που έκανε δεν ήταν τίποτα λιγότερο από κόκκινη κάρτα, από τη στιγμή που ο Μπριχ έστω στα 47 του μπορεί να μην είναι πια elite διαιτητής, αλλά παραμένει διαιτητής.

Διαβάστε επίσης: Η πιο σημαντική νύχτα του Μάη για τον Ολυμπιακό: Η ΑΕΚ, η Φιορεντίνα και το νέο καλεντάρι

Αν τον είχε βγάλει βέβαια ο Μπένετ και εκείνον… μεθυσμένο χθες; Ποιος ξέρει. Ίσως ούτε ο Ρότα θα αποβάλλονταν, ούτε η ΑΕΚ για πρώτη φορά φέτος θα βρίσκονταν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο. Και για να μην ξεχνιόμαστε; Κυριακή 31 Οκτώβρη 2021, ΑΕΚ-Άρης στο ΟΑΚΑ.

Ο Ρότα κάνει φάουλ έγκλημα και πρέπει να αποβληθεί από το 17΄. Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος (που αντικατέστησε τον –κατά την ΕΠΟ- μεθυσμένο Πολωνό, στο φετινό ΑΕΚ-Άρης) φυσικά δεν τον αποβάλλει. Και τα υπόλοιπα τα είπε ο ίδιος ο Ρότα σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση: «Μετά το σκληρό μαρκάρισμα νομίζω πως του είπε ο 4ος, δεν ξέρω ποιος, πως αν κάνω άλλο ένα μαρκάρισμα, θα «φάω» κόκκινη. Μου είπε ο προπονητής πως δεν είχε επιλογή, τον είχε ενημερώσει ο 4ος ότι θα δεχτώ κόκκινη στο επόμενο δυνατό μαρκάρισμα. Προστάτεψε την ομάδα, λογικό ήταν να με βγάλει. Μου είπε ο προπονητής «δεν είχα επιλογή», του είπαν αυτό που σας είπα». Προπονητής τότε ο Αργύρης Γιαννίκης. Και η αλλαγή του Ρότα στο 26΄. Είδες για να μην… πίνει ο Μπριχ;

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ