Το δίλλημα του Λουτσέσκου για τον τελικό: Σάκχοφ ή Κάνιας

Το δίλλημα του Λουτσέσκου για τον τελικό: Σάκχοφ ή Κάνιας

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και στο μυαλό του Ράζβαν Λουτσέσκου υπάρχει ένα αναπάντητο ερώτημα. Ποιος από τους Σάκχοφ ή Κάνιας θα παίξει δίπλα στον Μαουρίσιο.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την μίνι προετοιμασία του για το τελικό του Σαββάτου και το ευχάριστο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, όπως ενημερωθήκατε από το «to10.gr», είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Εκτός από τους μόνιμους τραυματίες Μουλέν και Γλύκο, ο Ρουμάνος τεχνικός είχε την δυνατότητα να δουλέψει σήμερα με όλους τους ποδοσφαιριστές καταστρώνοντας τα πλάνα του για τον τελικό με την ΑΕΚ.

Ο 49χρονος τεχνικός δούλεψε αρκετά πάνω σε όσα θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν στο ΟΑΚΑ. Αυτό θα κάνει και αύριο το πρωί που είναι η τελευταία προπόνηση στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα υπάρξει άλλη μια στο Ολυμπιακό στάδιο την Παρασκευή. Ο Λουτσέσκου απέφυγε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές για το ματς με την ΑΕΚ, κάτι που αναμένεται να κάνει αύριο (10/5), όταν θα αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού
του αντιπάλου του.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου σήμερα (9/5) άνοιξε τα χαρτιά του για το πως σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Όμως δείχνει να έχει ένα δίλλημα για τον παίκτη που θα παίξει δίπλα στον Μαουρίσιο. Κάνιας ή Σάκχοφ. Και οι δύο έχουν τα πλεονεκτήματά τους, αλλά και τις αδυναμίες του. Το μόνο σίγουρο είναι πως μέχρι αύριο θα έχει πάρει την τελική απόφαση.

Με βάση τις δοκιμές που έκανε, οι μοναδικοί σίγουροι για το μεγάλο τελικό είναι ο εξής: τερματοφύλακας ο Πασχαλάκης. Από δεξιά προς τα αριστερά οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιερίνια. Στο κέντρο και σε ρόλο οργανωτή ο Μαουρίσιο. Στις πτέρυγες οι Μακ και Κάμπος. Στον άξονα ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο πρώτος σκόρερ του Ελληνικού πρωταθλήματος ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ