Λαμπρόπουλος : «Έχουμε αποδείξει πως είμαστε οι καλύτεροι»

Λαμπρόπουλος : «Έχουμε αποδείξει πως είμαστε οι καλύτεροι»

Τι είπε ο στόπερ της Ένωσης για τον τελικό αλλά και την κλήση του στην εθνική.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε από τη μεριά του πως η ΑΕΚ έχει αποδείξει στο γήπεδο πως είναι η καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος, με τον τελικό με τον ΠΑΟΚ να μην αποτελεί κριτήριο για το ποιος άξιζε ή όχι το πρωτάθλημα. Σημειώνοντας παράλληλα πως εφόσον η Ένωση παρουσιαστεί όπως πρέπει, θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει στο τέλος.

Ο στόπερ της Ένωσης τόνισε:

Για το αν θα παίξει ρόλο η άμυνα και το αν έχει να αποδείξει κάτι η ΑΕΚ: «Έχουν δώσει έμφαση στην αμυντική λειτουργία οι δύο ομάδες και θα παίξει ρόλο η άμυνα. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα, εμείς δίκαια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και πήγαμε στους 32 του Europa League που δεν πήγε κανένας από Ελλάδα φέτος. Φέτος έχουμε σπάσει πολλά ρεκόρ».

Για το αν υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα: «Δεν υπάρχει πίεση, βγάλαμε αυτήν τη χρονιά με τόσα ματς και πήραμε το πρωτάθλημα και θα βγάλουμε πίεση στο τελευταίο ματς;»

Για την κλήση του στην Εθνική: «Είναι δικαίωση για εμένα. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί καλοί Έλληνες παίκτες στη θέση μου που παίζουν στην Ευρώπη».

Για τους έντονους πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα: «Ήταν κάπως διαφορετικό σε σχέση με τους πανηγυρισμούς για το Κύπελλο και το ζήσαμε έντονα. Μακάρι να δώσουμε και άλλες χαρές στον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ