ΑΕΚ – ΠΑΟΚ : Ζεσταίνονται οι μηχανές των λεωφορείων των οπαδών του δικεφάλου

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ : Ζεσταίνονται οι μηχανές των λεωφορείων των οπαδών του δικεφάλου

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (05:00) θα αναχωρήσει από τα Μάλγαρα το κομβόι των λεωφορείων του ΠΑΟΚ  με προορισμό το ΟΑΚΑ όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ,.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοι του Δικεφάλου που θα ταξιδέψουν για την Αθήνα θα πρέπει να βρίσκονται στις 5:00 το πρωί στα διόδια των Μαλγάρων.

«Τα λεωφορεία με τους φίλους του Δικεφάλου θα αναχωρήσουν στις 05:00 από τα Μάλγαρα με προορισμό τις Αφίδνες. Στην διαδρομή θα πραγματοποιηθούν δύο στάσεις, ενώ θα υπάρχει συνοδεία ασθενοφόρου, ασφάλειας και δικηγόρων. Από τις 15:30 θα ξεκινήσει τμηματικά η αναχώρηση για το ΟΑΚΑ, αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος ασφαλείας από την αστυνομία στους φιλάθλους. Τα λεωφορεία θα αναχωρούν σε 20άδες με συνοδεία αστυνομίας και θα φτάνουν στα πάρκινγκ του γηπέδου, ώστε από εκεί οι φίλαθλοι να συνεχίσουν πεζοί για τις Θύρες».

Επίσης με νεότερη ενημέρωση της μέσα από το twitter, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε οδηγίες στους οπαδούς του Δικεφάλου, που θα ταξιδέψουν στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, προκειμένου να έχουν μαζί τους την ταυτότητα ή το διαβατήριο τους, καθώς πριν την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους που έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για τον τελικό, ότι οφείλουν να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο, καθώς θα γίνουν έλεγχοι ταυτοπροσωπίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ