ΑΕΚ – ΠΑΟΚ : Τα κιτρινόμαυρα «κλειδιά» του τελικού

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ : Τα κιτρινόμαυρα «κλειδιά» του τελικού

Οι παίκτες που θα κρίνουν την κατάληξη της αναμέτρησης από πλευράς ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου χωρίς κάποιο απρόοπτο. Όλοι πλην του Μασούντ είναι στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον Ισπανό τεχνικό να καταστρώσει με πολλές επιλογές τα πλάνα του για το μεγάλο ματς. Στο οποίο, υπάρχουν κάποιες μονάδες των οποίων η παρουσία θα παίξει ξεχωριστό ρόλο, για να μπορέσει η ΑΕΚ να φτάσει στον στόχο της.

Ογκνιέν Βράνιες

Ο Βόσνιος αμυντικός της ΑΕΚ αναμένεται να αναλάβει τον ρόλο της εξουδετέρωσης του Πρίγιοβιτς. Μέχρι τώρα, τα έχει πάει άριστα απέναντι στον φορ του ΠΑΟΚ, καθώς ο τελευταίος δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα κόντρα στην Ένωση! Κάτι που ο Βράνιες θα επιδιώξει να πετύχει και σήμερα.

Μιχάλης Μπακάκης

Ο ΠΑΟΚ στηρίζει πολλά στην ανάπτυξή του από τα πλάγια και ως εκ τούτου, η απόδοση του Μιχάλη Μπακάκη στο αποψινό ματς θα κρίνει πολλά. Ο διεθνής άσος αναμένεται να έχει έναν σύνθετο ρόλο στο γήπεδο, βοηθώντας τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά. Προκειμένου να κερδίσει την μάχη της δεξιάς πτέρυγας και να αλλάξει τις ισορροπίες υπέρ της Ένωσης.

Αντρέ Σιμόες

Ο Πορτογάλος χαφ αναμένεται να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο και να αποτελέσει τη δύναμη πυρός της ΑΕΚ στον άξονα. Κερδίζοντας τις μονομαχίες από τους μέσους του ΠΑΟΚ και βοηθώντας την Ένωση στο να ελέγξει το ρυθμό και να δώσει το δικό της τέμπο στο ματς.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Είτε ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, είτε έρθει από τον πάγκο, το σίγουρο είναι πως ο Λάζαρος θα αποτελέσει ένα από τα πρόσωπα του τελικού. Ο διεθνής άσος είναι ο παίκτης από τον οποίο ο Χιμένεθ περιμένει το κάτι παραπάνω, προκειμένου η ΑΕΚ να βρει τις λύσεις και να φτάσει στο γκολ. Που για το συγκεκριμένο ματς, ίσως είναι και αρκετό.

Σέρχιο Αραούχο

Ο Αργεντινός φορ έχει αποδειχθεί άνθρωπος των μεγάλων ματς και σήμερα η ΑΕΚ περιμένει πολλά από εκείνον. Ο Αραούχο καλείται να αποδειχθεί συνεπής στο ραντεβού του με τα γκολ στα ντέρμπι, δημιουργώντας προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ και ανοίγοντας χώρους είτε για τον Λάζαρο, είτε για τους Λιβάγια, Μπακασέτα, που θα κινούνται λίγο πιο πίσω του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ