Οι μεγάλες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ (vids)

Οι μεγάλες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ (vids)

Οι «ασπρόμαυροι» έχασαν τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο του τελικού με την ΑΕΚ, ενώ και στο δεύτερο μέρος έφτασαν δύο φορές πολύ κοντά στο γκολ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου και με γκολ των Βιεϊρίνια και Πέλκα επικράτησε με 2-0. Εκτός από τα δύο γκολ, οι «ασπρόμαυροι» είχαν άλλες 5 πολύ μεγάλες ευκαιρίες, οι οποίες μάλιστα έγιναν πριν ανοίξει το σκορ ο Βιεϊρίνια.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Μπίσεσβαρ βρέθηκε δύο φορές απέναντι από τον Μπάρκα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 16’ και στο 18’ ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός απείλησε τον πορτιέρο της ΑΕΚ, αλλά και τα δύο σουτ που επιχείρησε έφυγαν άουτ.

Στο 25’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπακάκη πάνω στον Μπίσεσβαρ, αλλά ο Πρίγιοβιτς απέτυχε να σκοράρει από την άσπρη βούλα. Ο πορτιέρο της ΑΕΚ έπεσε σωστά στη γωνία του και απέκρουσε την εκτέλεση του Σέρβου.

Στο 50’ ο Πρίγιοβιτς βρέθηκε απέναντι από τον Μπάρκα, προσπάθησε να «κρεμάσει» τον πορτιέρο της Ενωσης, αλλά ο Ελληνας γκολκίπερ αντέδρασε σωστά και κράτησε το μηδέν.

Στο 61’ ήταν σειρά του Πέλκα να απειλήσει τον Μπάρκα. Ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου βγήκε ταχύτατα στην κόντρα, άδειασε τον Τσιγκρίνσκι και σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ