Μπάρκας : «Έχω ευθύνη στο πρώτο γκολ»

Μπάρκας : «Έχω ευθύνη στο πρώτο γκολ»

Την ευθύνη για το πρώτο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ, ανέλαβε ο Βασίλης Μπάρκας. Ο τερματοφύλακας της Ενωσης συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου και παράλληλα παραδέχθηκε ότι υπάρχει πικρία στους κιτρινόμαυρους για την απώλεια του νταμπλ. «Με το εάν δεν πάμε μπροστά και δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Να δώσουμε συγχαρητήρια στον […]

Την ευθύνη για το πρώτο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ, ανέλαβε ο Βασίλης Μπάρκας. Ο τερματοφύλακας της Ενωσης συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου και παράλληλα παραδέχθηκε ότι υπάρχει πικρία στους κιτρινόμαυρους για την απώλεια του νταμπλ.

«Με το εάν δεν πάμε μπροστά και δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Να δώσουμε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Κλείσαμε μία σεζόν πετυχημένα με το πρωτάθλημα. Υπάρχει μία πικρία για το Κύπελλο. Έχουμε ευθύνες. Έχω ευθύνη και εγώ στο φάουλ που δέχθηκα. Άξιζε τον τίτλο ο ΠΑΟΚ με την σημερινή εμφάνιση», είπε ο Μπάρκας.

Από την πλευρά του Μάρκο Λιβάγια εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ, ενώ παραδέχτηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στον αποψινό τελικό. «Μπράβο στον ΠΑΟΚ. Ήταν καλύτερος απόψε. Αλλά εμείς ήμαστε πρωταθλητές και η καλύτερη ομάδα όλη τη σεζόν».

Για το συμβόλαιό του: «Έχω ακόμα ένα μήνα εδώ στην Αθήνα. Φυσικά θέλω να μείνω στην ΑΕΚ».

Κι ο Κώστας Γαλανόπουλος είπε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος: «Είχαμε πει ότι πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στο παιχνίδι. Δεν το κάναμε. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Το άξιζε, ήταν καλύτερος σήμερα. Αλλά η καλύτερη ομάδα είναι η πρωταθλήτρια νομίζω και είμαστε εμείς. Ο εκνευρισμός μετά το παιχνίδι είχε να κάνει με ένα γεγονός που συνέβη. Που μπήκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο. Με τους παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν όλα καλά και εκεί τελειώνουν όλα».

Αν το ήθελε ο ΠΑΟΚ παραπάνω; «Δε νομίζω ότι το ήθελε παραπάνω. Ήταν σε καλή ημέρα, εμείς σε κακή και στον αγωνιστικό χώρο παρουσιάστηκε καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ