Βαρέλα: «Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι»

Βαρέλα: «Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι»

Ο 30χρονος σέντερ μπακ μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του – Μπίσεσβαρ: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι».

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Φερνάντο Βαρέλα μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είχαν διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι της Ενωσης και ευχαρίστησε τους φιλάθλους  για τη στήριξή τους.

Συγκεκριμένα, ο Βαρέλα δήλωσε: «Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι για το παιχνίδι της ΑΕΚ, τις μπαλιές που κάνει, το πώς αναπτύσσεται στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν πολύ διαβασμένοι και μπορέσαμε να τους αντιμετωπίσουμε, θέλω να εξάρω τον χαρακτήρα του ΠΑΟΚ και να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη βοήθειά του. Είναι δύσκολο γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο με δυνατούς παίκτες, όμως ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και καταφέραμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ από την πλευρά του ανέφερε: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μου οπισθοχώρησε κάπως όταν έχασε το πέναλτι. Αυτό που συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο ήταν θέμα δυνάμεων και καλής τύχης, τώρα ακολουθεί ένα πάρτι για εμάς, στο οποίο φυσικά θα συμμετάσχω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ