Το «πάρτι» και οι πανηγυρισμοί του Σαββίδη στο «Ελ. Βενιζέλος» (pics+vid)

Το «πάρτι» και οι πανηγυρισμοί του Σαββίδη στο «Ελ. Βενιζέλος» (pics+vid)

Συνεχίζονται οι πανηγυρισμοί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο – Ο Σαββίδης περίμενε την αποστολή στο αεροδρόμιο, όπου γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον μεγάλο τελικό με την ΑΕΚ και κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Ιβάν Σαββίδης, στον οποίο έχει επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, δεν μπόρεσε να βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, αλλά συνόδευσε την αποστολή του Δικεφάλου μέχρι το Ολυμπιακό Στάδιο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση μετέβησαν στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου και γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο. Την τιμητική του είχε φυσικά ο Ιβάν Σαββίδης, με τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, ο οποίος επιστρέφει στη συμπρωτεύουσα μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ, αγκάλιασε τους παίκτες του Δικεφάλου, οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και κατέκτησαν το βαρύτιμό τρόπαιο.

Η αποστολή των τροπαιούχων Ελλάδας αναμένεται γύρω στις 03:00 στο «Μακεδονία» και σύμφωνα με πληροφορίες οι παίκτες θα μεταβούν στον Λευκό Πύργο, όπου έχουν μαζευτεί οπαδοί του συλλόγου για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=I_nSXHnNpsE

Και φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ