Ιβάν Σαββίδης: Εγώ έσωσα τον Παναθηναϊκό. Προδοσία από τον Μελισσανίδη

Ιβάν Σαββίδης: Εγώ έσωσα τον Παναθηναϊκό. Προδοσία από τον Μελισσανίδη

«Αν ήσασταν μέσα στο σπίτι σας και έμπαιναν κάποιοι να βιάσουν τα παιδιά σας πώς θα αντιδρούσατε; Αν δεν έμπαινα εγώ θα έμπαιναν χιλιάδες οπαδοί μέσα στο γήπεδο». «Μαθαίνω και καταλαβαίνω πως μαχαιριές στην πλάτη είναι κάτι που πρέπει να τις περιμένεις. Ζητώ συγνώμη από όλους γιατί πιάστηκα κορόιδο σε τέτοια προδοσία»

Τρομερές αποκαλύψεις από τον Ιβάν Σαββίδη στο κέντρο που διασκέδασε ο ΠΑΟΚ την κατάκτηση του κυπέλλου. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου όχι μόνο υποσχέθηκε απεριόριστο μπάτζετ για τη νέα χρονιά, αλλά είπε και μια ατάκα που θα συζητηθεί. Υποστήριξε πως εκείνος «έσωσε τον Παναθηναϊκό, από τον υποβιβασμό»! Επιπλέον ήταν η πρώτη φορά που μίλησε για την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στο ματς με την ΑΕΚ.

Αρχικά ο Ιβάν Σαββίδης, αναφερόμενος στον Ράζβαν Λουτσέσκου είπε: «Θα έχεις απεριόριστο μπάτζετ, ότι μου ζητήσεις. Ακούς Μαρία (είπε στην Γκοντσάρεβα); Κράτησες την ψυχολογία των παικτών σε υψηλά επίπεδα, παρόλα όσα συνέβησαν!»

Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ζήτησε από τους γιους του να του υποσχεθούν πως το νέο γήπεδο της Τούμπας θα ολοκληρωθεί ακόμα και αν του συμβεί κάτι, και μάλιστα να βάλουν τη καρδιά του στα θεμέλιά της!

Στη συνέχεια τόνισε για τον Παναθηναϊκό πως: «εγώ τον έσωσα γιατί δεν γίνεται πρωτάθλημα χωρίς μια μεγάλη ομάδα σαν αυτόν», ενώ για τον Μελισσανίδη είπε:  «Είμαι στα 60 μου χρόνια αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα πως θα έχω προδοσία και πισώπλατες μαχαιριές. Μαθαίνω και καταλαβαίνω πως μαχαιριές στην πλάτη είναι κάτι που πρέπει να τις περιμένεις. Ζητώ συγνώμη από όλους γιατί πιάστηκα κορόιδο σε τέτοια προδοσία».

Για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην ΑΕΚ:

«Εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν σας, αλλά αν ήσασταν μέσα στο σπίτι σας και έμπαιναν κάποιοι να βιάσουν τα παιδιά σας πώς θα αντιδρούσατε; Τα παιδιά μου είναι οι παίκτες και ο κόσμος. Και έτσι αισθάνθηκα. Αν δεν έμπαινα εγώ θα έμπαιναν χιλιάδες οπαδοί μέσα στο γήπεδο. Θα ζητήσω συγνώμη γιατί δεν άφησα το όπλο. Όταν πήρα την άδεια, μου είπαν πως μπορείς να το έχεις παντού εκτός από το αεροδρόμιο. Όταν μπήκα μέσα και έκανα την κίνηση να το κρατήσω, εκείνη την ώρα που μπήκα, ένας από τους ανθρώπους μου, μου είπε πως έχω το όπλο. Έκανα αυτή την κίνηση, γιατί απλά σκέφτηκα πως μπορεί να το αρπάξει κάποιος και να κάνει κακό..».

Τέλος, ο Ιβάν Σαββίδης αποκάλυψε συγκινημένος πως η απόφαση των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων της ομάδας να εμφανιστούν με μάσκες με το πρόσωπό του τον έκανε να κλάψει, κάτι που είχε να κάνει από τον θάνατο των γονιών του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ