Αδιανόητο: Στο κρατητήριο ο παίκτης του Εθνικού που γρονθοκοπήθηκε – Μήνυση από τον… δράστη

Αδιανόητο: Στο κρατητήριο ο παίκτης του Εθνικού που γρονθοκοπήθηκε – Μήνυση από τον… δράστη

Απίστευτα πράγματα μετά το Πανθρακικός - Εθνικός, αφού ο παίκτης των φιλοξενούμενων βρέθηκε στο κρατητήριο, αφού είχε γρονθοκοπηθεί!

«Βαρύ» τρίτο ημίχρονο φαίνεται πως θα έχει η αναμέτρηση του Παναθρακικού με τον Εθνικό Πειραιώς, ματς το οποίο διακόπηκε λόγω έντονης σύρραξης μεταξύ παικτών και παραγόντων.

Πιο αναλυτικά, ένα σκληρό μαρκάρισμα ήταν η αφορμή για να γίνει… χαμός στο ΔΑΚ Κομοτηνής μεταξύ των παικτών. Ακολούθησαν και οι παράγοντες των δύο ομάδων και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο έλεγχος είχε χαθεί.

Ένα από τα «θύματα» ήταν ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού, Σπύρος Γεωργούσης, ο οποίος δέχθηκε μια πολύ δυνατή γροθιά από έναν παράγοντας της ομάδας της Θράκης. Μάλιστα ο Έλληνας παίκτης χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του για την Αθήνα.

Μόλις πήρε εξιτήριο τον περίμενε ακόμη μια… έκπληξη. Πιο συγκεκριμένα ο δράστης της αναμέτρησης του έκανε… μήνυση για εξύβριση, με αποτέλεσμα ο Γωεργούσης να περάσει το βράδυ του σε κρατητήριο και σήμερα να ετοιμάζεται να απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ