Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 0-2: Προβάδισμα πρόκρισης για τους Σερραίους

Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 0-2: Προβάδισμα πρόκρισης για τους Σερραίους

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 2-0 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αστέρας Τρίπολης και Πανσερραϊκός αναμετρήθηκαν στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να «περνά» από το «Θεόδωρος Νικολαΐδης» στην πρώτη μονομαχία των δύο ομάδων.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και το Σάββατο στο ίδιο γήπεδο, όπου ο Αστέρας επικράτησε 1-0.

Ελάχιστα πράγματα στο πρώτο μέρος, ο Αστέρας την κατοχή

Στο 6ο μόλις λεπτό είχαμε την πρώτη αλλαγή και αυτή αναγκαστική. Ο Δεληγιαννίδης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Τσαγκαλίδη που δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω τραυματισμού.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήρθε στο 30′. Ωραία ενέργεια του Κρεσπί μέσα από την περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Κατσίκας μπλόκαρε.

Στο 31′ ο Μασαρίποφ με ωραία κάθετη μοίρασε στον Τομάς και αυτός με υπέροχο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πανσερραϊκός πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενος 1-0 χάρη στο υπέροχο γκολ του Τομάς στο 38′. Το πρώτο μέρος είχε λίγες καλές φάσεις και αργό ρυθμό από τις δύο ομάδες. Μένει να φανεί αν θα αντιδράσει ο Αστέρας στο δεύτερο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανσερραϊκός συνέχισε από εκεί που σταμάτησε

Το δεύτερο μέρος βρήκε τον Πανσερραϊκό να μπάινει πιο δυνατά και το 56′ πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Μάριο Σοφιανό. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μετά από μπαλιά του Χατζηστραβό.

Στο 75′ δοκάρι για τον Αστέρα. Ο Βαλιέντε έπιασε μια ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Ο Κατσίκας επενέβη και με τη συμβολή του δοκαριού παραχώρησε κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις ο Αστέρας σκόραρε με τον Μιριτέλο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ. Ο Κατσίκας έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του με τον Βαλιέντε να τον παρεμποδίζει με τον διαιτητή Τσιμεντερίδη να σφυρίζει το φάουλ.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γκρόζντανιτς, Ατιένθα, Ρουμπέ, Χουχούμης, Αλάγκμπε, Σουρλής, Ζούγλης, Σίτο, Κρεσπί, Μιριτέλο.

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Γκοτζαμανίδης, Θυμιάνης, Πεταυράκης, Τσαγκαλίδης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Σοφιανός, Μασαρίποφ, Τόμας, Μπαΐροβιτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ