ΠΑΟΚ: Με αρκετές απουσίες η αποστολή κόντρα στον Βόλο

ΠΑΟΚ: Με αρκετές απουσίες η αποστολή κόντρα στον Βόλο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωστοποίησε την αποστολή που θα έχει μαζί του για την αναμέτρηση απέναντι στον Βόλο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με αρκετές απουσίες.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Βόλο (7/12, 19:00) για το πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την αποστολή του Δικέφαλου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην έχει στη διάθεσή του αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: Είπε «όχι» στη Ντερμίρσπορ πρώην προπονητής του Ολυμπιακού

Συγκεκριμένα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κουλιεράκη, Α.Ζίβκοβιτς και Μπάμπα, την ίδια στιγμή που ο Μεϊτέ επιστρέφει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Δικέφαλος είναι έτοιμος για άλλη μια πρόκληση τη φετινή σεζόν, με την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στο ΝΠΣ Βόλο για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας 2023-24.

Η τελευταία… πρόβα της ομάδας περιελάμβανε δουλειά στις τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι στην Τούμπα, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Οι Κουλιεράκης και Α.Ζίβκοβιτς ακολούθησαν προληπτικά ατομικό πρόγραμμα και θα μείνουν εκτός για την αναμέτρηση κόντρα στο Βόλο. Εκτός είναι και ο Μπάμπα ο οποίος έκανε μέρος της προπόνησης και συνέχισε ατομικά, ενώ ο Μεϊτέ προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στην αποστολή.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:
Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Κεντζιόρα , Μιχαηλίδης , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Κωνσταντέλιας , Τάισον ,  Μουργκ , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ