Λουτσέσκου: «Μας έλειψε η ένταση και η αποφασιστικότητα»

Λουτσέσκου: «Μας έλειψε η ένταση και η αποφασιστικότητα»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την δύσκολη νίκη που πέτυχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδας

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με δυσκολία τον Βόλο (1-0) στο πρώτο παιχνίδι για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας χάρις στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στέφαν Σβαμπ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να παίρνει προβάδισμα πρόκρισης για το προημιτελικά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης και τόνισε τι έλειψε από την ομάδα του στο παιχνίδι κόντρα στους Θεσσαλούς, ενώ στάθηκε και στην σημασία της νίκης αυτής.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Αναβλήθηκε η 14η αγωνιστική

«Η νίκη είναι πάντα νίκη. Στην κατάστασή μας, που δίνουμε πολλά συνεχόμενα ματς υψηλών απαιτήσεων και με μεγάλη ένταση, θα ερχόταν ένα τέτοιο ματς αλλά παρότι κερδίσαμε, μας έλειψε σίγουρα η ένταση και επιθετικότητα σήμερα. Ήρθαμε να παίξουμε το ματς το οποίο δεν βλέπαμε ως τελικό, αλλά το αντιμετωπίσαμε με σεβασμό και είχαμε αυτοπεποίθηση. Μας έλειψε η αποφασιστικότητα, δεν το είχαμε στο μυαλό μας το ματς ως… τελικό, αλλά είχαμε σοβαρότητα στο γήπεδο», ανέφερε αρχικά στην Cosmote TV.

Για το αν βοηθάει ή όχι την ομάδα του η αναβολή της αγωνιστικής: «Έχουμε ένα ματς σε μια εβδομάδα, δεν είναι κρίσιμο αφού έχει κριθεί η βαθμολογία στον όμιλο, αλλά θέλουμε να έχουν κίνητρο οι παίκτες για να το κερδίσουμε. Μας εξυπηρετεί ότι παίζουμε σε τόσες ημέρες γιατί θα φέρουμε κάποιους παίκτες που δεν έχει ρυθμό πιο κοντά, όπως είναι ο Μάρκος Αντόνιο. Δεν μπορώ να πω αν μας βοηθάει ή αν μας κόβει τον ρυθμό η διακοπή».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ