ΠΑΟΚ-Βόλος 1-0: Ο Ευαγγέλου… είπε τα κάλαντα στη Τούμπα

ΠΑΟΚ-Βόλος 1-0: Ο Ευαγγέλου… είπε τα κάλαντα στη Τούμπα

Ένα αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και ένα ακυρωθέν γκολ του Βόλου (που κανένας δε κατάλαβε γιατί δεν μέτρησε) έγραψαν την ιστορία στο πρώτο παιχνίδι για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας στη Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε απέναντι στον Βόλο στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας στη Τούμπα, όμως είχε μαζί του… τον Ευαγγέλου και κατάφερε να κερδίσει με 1-0 την ομάδα της Μαγνησίας. Ο Δικέφαλος του Βορρά προηγήθηκε με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Οι Βολιώτες παρουσιάστηκαν καλύτεροι στην επανάληψη, σκόραραν, αλλά το γκολ του Μωραίτη ακυρώθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης χωρίς προφανή λόγο. Προβάδισμα πρόκρισης για την ομάδα του Λουτσέσκου. Τον Ιανουάριο η ρεβάνς στον Βόλο.

Ανταγωνιστικός ο Βόλος στο πρώτο μέρος, γκολ ο Σβαμπ με πέναλτι στις καθυστερήσεις

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού: «Θα πάθουμε σοκ με την αποκάλυψη του δράστη» (pics)

Ο Βόλος από την αρχή της αναμέτρησης παρουσιάστηκε προσηλωμένος στο αμυντικό του πλάνο, με τους φιλοξενούμενους να μην επιτρέπουν στον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του. Η ομάδα της Μαγνησίας σκόραρε μόλις στο 8ο λεπτό με τον Ενγκιν, όμως το γκολ του Τούρκου ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Ο Δικέφαλος του Βορρά απείλησε δύο φορές μέσα σε ένα λεπτό (14’), με τον Ντεσπόντοφ και τον Σάστρε όμως οι προσπάθειές τους να περνάνε άουτ.

Στο 23ο λεπτό ο Μουργκ, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια σούταρε από το ύψος της περιοχής, όμως η προσπάθειά του κατέληξε εκτός της εστίας του Κόστιτς. Στο τελευταίο μέρος του ημιχρόνου η ομάδα του Λουτσέσκου αύξησε την πίεσή της κερδίζοντας αρκετές στημένες φάσεις γύρω από την περιοχή του Βόλου. Οι Βολιώτες απείλησαν για πρώτη φορά στο 43ο λεπτό με τον Γκαρσία, να σουτάρει δυνατά, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από την εστία του Ζίβκοβιτς. Στο 45’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Κίτσου στον Ντεσπότοφ. Ο Σβαμπ ανέλαβε την ευθύνη της εκτέλεσης , με τον Αυστριακό να ευστοχεί για το 1-0.

Καλύτερος ο Βόλος στην επανάληψη, ακυρώθηκε γκολ του Μωραίτη

Ο Βόλος παρουσιάστηκε βελτιωμένος στο δεύτερο μέρος και απείλησε στο 46΄με δυνατό σουτ του Κορνέτ το οποίο μπλόκαρε ο Ζίβκοβιτς. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 69ο λεπτό σκόραραν με κεφαλιά του Μωραίτη, όμως το γκολ να ακυρώθηκε από τον διαιτητή Ευαγγέλου. Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έχασε μια καλή ευκαιρία, με την κεφαλιά που έκανε να περνάει λίγο άουτ.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Οζντόεφ (67’ Μεϊτέ), Ντεσπόντοβ (67’ Τάισον), Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Σαμάτα (75’ Τόμας)

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Ταχάτος (46’ Άλχο), Καλογερόπουλος, Σιέλης, Κίτσος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Κορνέτ (62’ Μωραίτης), Ενγκίν (58’ Κόμπα), Ντέλετιτς (46’ Ασλανίδης), Γκαρσία (85’ Μπερτόγλιο)

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ