Άνχελ Λόπεθ: «Οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά»

Άνχελ Λόπεθ: «Οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά»

Ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι το ματς χάθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο Βόλος ηττήθηκε δύσκολα από τον ΠΑΟΚ με 1-0 στο γήπεδο της Τούμπας για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με το γκολ του Στέφαν Σβαμπ από εκτέλεση πέναλτι.

Ο προπονητής της Θεσσαλικής ομάδας, μίλησε μετά από τη λήξη του αγώνα και στάθηκε στη καλή εμφάνιση της ομάδας του, ενώ θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σεβασμού προς τους διαιτητές τονίζοντας την σημασία τους για το άθλημα.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι 3 καλύτερες πεντάδες της Euroleague έπειτα από 12 αγωνιστικές (pics, vids)

Οι δηλώσεις του Λόπεθ:

«Παίξαμε πολύ καλά, δείξαμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μας. Οι μικρές λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκαναν τη διαφορά ή το πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει ένα ακόμη παιχνίδι όμως και όλα είναι ανοιχτά.

Έκανα πέντε αλλαγές σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Έχω εμπιστοσύνη στο γκρουπ. Είμαι μόλις τρεις εβδομάδες εδώ και θέλω να δω όλους τους παίκτες μου. Όσοι έπαιξαν σήμερα πήραν τις ευκαιρίες τους και έδειξαν πως μπορώ να τους υπολογίζω.

Πρέπει να σεβόμαστε τους ρέφερι. Ποδόσφαιρο χωρίς διαιτητές δεν υπάρχει και ελπίζω μια μέρα όλοι μαζί να φτιάξουμε αυτή την κατάσταση και να είναι προς το καλύτερο όλων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ