Λουτσέσκου: «Η ομάδα έδειξε υπευθυνότητα, ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών»

Λουτσέσκου: «Η ομάδα έδειξε υπευθυνότητα, ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον ΝΠΣ Βόλος τόνισε ότι του άρεσε η νοοτροπία και η υπευθυνότητα που έβγαλαν οι παίκτες του στο γήπεδο

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και στο δεύτερο παιχνίδι για την φάση των «16» τον ΝΠΣ Βόλο (0-2) στο Πανθεσσαλικό και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με συνολικό σκορ 3-0.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την αναμέτρηση του Δικεφάλου του Βορρά με την ομάδα της Μαγνησίας, στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Cosmote Tv τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την υπευθυνότητα και την νοοτροπία των παικτών του.

Διαβάστε επίσης: Όλα τα λεφτά στο 4-5 και η άμυνα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου προπονητή: 

Για το ματς: «Ήταν ένα παιχνίδι για να νικήσουμε και να προκριθούμε, πράγμα που πετύχαμε. Είχαμε δύσκολο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα κόντρα στον Βόλο. Ποτέ δεν ξέρεις σε τέτοιου τύπου παιχνίδια τι θα μπορούσε να είχε γίνει. Ζω με αυτό το πνεύμα, της απόλυτης συγκέντρωσης, γιατί αυτά τα ματς είναι ζωής και θανάτου».

Για την ένταση της ομάδας του: «Είμαι ικανοποιημένος από την υπευθυνότητα που έδειξαν οι παίκτες μου. Ο Βόλος, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, παίζει με μακρινές μπαλιές, επιθετικά, είναι δύσκολο να τους πρεσάρεις και να τους κλέψεις την μπάλα. Πάντα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, ακόμη και στις επιστροφές. Ένα λάθος είναι αρκετό για να αλλάξουν όλα. Η ομάδα έδειξε υπευθυνότητα, αντέδρασε καλά. Δεν ήταν το ίδιο καλοί στο δεύτερο μέρος όπως το πρώτο μέρος και καταφέραμε να ελέγξουμε πλήρως το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ