Με Λοντίγκιν και πέντε αλλαγές η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι αιωνίων (pic)

Με Λοντίγκιν και πέντε αλλαγές η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι αιωνίων (pic)

Ο Φατίχ Τερίμ διατήρησε τον Λοντίγκιν στην εστία του Παναθηναϊκού, ενώ προχώρησε σε 5 αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό την περασμένη Κυριακή

Με τον Γιούρι Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια και συνολικά 5 αλλαγές θα παραταχτεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Φατίχ Τερίμ διατήρησε τον Λοντίγκιν στην εστία του Τριφυλλιού αντί του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ενώ προχώρησε συνολικά σε πέντε αλλαγές σε σχέση με την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Γιάννης Κώτσιρας θα πάρει φανέλα βασικού μετά από καιρό και θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ επανήλθε στην ενδεκάδα και ο Ρούμπεν Πέρεθ, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Ζέκα.

Διαβάστε επίσης: ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΟΚ 0-2: Η «ομορφιά» του Κωνσταντέλια και ο περίπατος του ΠΑΟΚ στον Βόλο

Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας έμεινε αμετάβλητο, με τους Γεντβάι και Αράο να παίζουν για ακόμα παιχνίδι αφού ο Σένκεφελντ έμεινε εκτός αποστολής. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παίξει ο Μλαντένοβιτς.

Στην τριάδα του κέντρου θα βρεθούν οι Ρούμπεν Πέρεθ, Τσέριν και Μπερνάρντ. Στα πλάγια θα αγωνιστούν οι Τζούρισιτς και Αϊτόρ ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Ιωαννίδης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Αράο, Γεντβάι, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρντ, Τζούρισιτς, Αϊτόρ, Ιωαννίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ