Άρης: Επιστροφές και ερωτηματικά ενόψει ΑΕΚ

Άρης: Επιστροφές και ερωτηματικά ενόψει ΑΕΚ

Ο Άκης Μάντζιος θα κάνει τις τελικές του δοκιμές, ενόψει της αυριανής (17/1) ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στην απογευματινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει ανοίξει, ακόμα, τα «χαρτιά» του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στον αυριανό (17/1) εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ενώ θα κάνει τις τελικές του δοκιμές στην απογευματινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή βασικών παικτών, που πήραν «ανάσες» στο ματς με τον Παναιτωλικό, όπως ο Μορόν, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του, ο Οντουμπάζιο, ο Φαμπιάνο και ο Κουέστα. Ακόμα, στην ενδεκάδα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι Σουλεϊμάνοφ, Νταρίντα και Μοντόγια, που μπήκαν ως αλλαγή στο ματς στο Αγρίνιο.

Διαβάστε επίσης: Δεν μάσησε τα λόγια του ο Πίτερς: «Νιώθουμε ντροπιασμένοι, ελπίζω ότι δεν γίνεται να πάμε χειρότερα»

Αντίθετα, δυο είναι οι θέσεις για τις οποίες φαίνεται ότι δεν έχει αποφασίσει ο προπονητής του Άρη. Η πρώτη είναι ο παρτενέρ του Τζούρασεκ στα χαφ. Αν ο Βερστράτε καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, τότε θα αγωνιστεί δίπλα στον Κροάτη. Στην αντίθετη περίπτωση θα ξεκινήσει βασικός ο Ντουκουρέ, εκτός και αν ο Άκης Μάντζιος επιλέξει τον Νταρίντα.

Ακόμα, ερωτηματικό αποτελεί και ο παίκτης που θα αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Ο Σαβέιρο έχει το προβάδισμα, μετά την εξαιρετική εμφάνιση που έκανε κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ τη θέση αυτή διεκδικεί και ο Παναγίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ