ΟΦΗ: Με Μπακού η αποστολή για την ρεβάνς με την Κηφισιά

ΟΦΗ: Με Μπακού η αποστολή για την ρεβάνς με την Κηφισιά

Με τον νεοαποκτηθέντα Μακανά Μπακού θα ταξιδέψει η αποστολή του ΟΦΗ για την Αθήνα και τον επαναληπτικό του Κυπέλλου κόντρα στην Κηφισιά, προκειμένου να σφραγίσει την πρόκρισή του στα προημιτελικά του θεσμού

Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να υπερασπιστεί το 3-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Κηφισιά (17/1, 17:00) και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στην Καισαριανή, στην ρεβάνς της φάσης των «16» θεσμού.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Το ποπ είδωλο «ροκάρει» topless τη ροζ γούνα της και το Instagram την προσκυνά

Οι Κρητικοί θα ταξιδέψουν για την Αθήνα, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μακανά Μπακού, να ακολουθεί την αποστολή. Μάλιστα, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή απέναντι στην ομάδα των Βορείων Προαστίων. Αντίθετα, ο Πέπε Μελ άφησε εκτός για την αναμέτρηση της Καισαριανής τον Μπεσάν που επίσης έγινε πρόσφατα παίκτης της ομάδας.

Συνοπτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Λάρσον, Αμπάντα, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Βούρο, Πασαλίδη, Αποστολάκη, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Γκαγιέγος, Μπάκιτς, Μπάκου, Ριέρα, Νέιρα, Μοσκέρα, Θεοδοσουλάκη, Φελίπε και Ντίκο.

Εκτός έμειναν, για διάφορους λόγους, και οι Γιαννούλης, Καρώ, Κουτεντάκης, Μαρινάκης, Τοράλ, Αδαμάκης, Καλαφάτης καιΣημαντηράκης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ