Ειρωνικός Αλμέιδα: «Κάνατε κάποια ερώτηση για το πέναλτι;» (vid)

Ειρωνικός Αλμέιδα: «Κάνατε κάποια ερώτηση για το πέναλτι;» (vid)

Ο Ματίας Αλμέιδα αναρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου αν θα του γίνει κάποια ερώτηση για το πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ σε χέρι του Ρόουζ.

Η ΑΕΚ αποκλείστηκε από τον Άρη στη διαδικασία των πέναλτι, ωστόσο έχει παράπονα για τη φάση του 105′ όταν ο Πόνσε σούταρε και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ρόουζ.

Νταμπάνοβιτς και VAR δεν είδαν παράβαση, με τον Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου να αναρωτιέται αν θα τον ρωτήσει κανείς γι’ αυτή τη φάση.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στο NBA: Πέθανε ο Ντέγιαν Μιλόγεβιτς

«Κάνατε κάποια ερώτηση για το πέναλτι; Α συγγνώμη δεν ήξερα… Νόμιζα με ρωτήσατε για το πέναλτι», είπε ειρωνικά ο Αργεντινός και αποχώρησε…

Η φάση που η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι:

Νωρίτερα ο Αλμέιδα είχε πει στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς:

«Πρώτα απ’ όλα καλησπέρα. Είναι αλήθεια ότι παίξαμε καλά το παιχνίδι. Προηγηθήκαμε. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού όπως το είχαμε σχεδιάσει. Έπειτα από μία στατική φάση που ο αντίπαλος τα πήγε καλά σκόραρε. Έπειτα επιμείναμε και ψάξαμε να βρούμε το δεύτερο γκολ. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Φυσικά στα πέναλτι ξέρουμε ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλο. Πρέπει να συνεχίσουμε. Με βάση την εικόνα που είχαμε θέλαμε να νικήσουμε. Με στεναχωρεί πάρα πολύ όταν χάνω, ακόμα και όταν είναι στα πέναλτι. Μιλάμε για μια ήττα και δεν προκριθήκαμε. Χάνουμε άλλο ένα όνειρο: θέλαμε να υπερασπιστούμε το Κύπελλο ως το τέλος. Θα έχουμε τώρα περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε και να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

Για τον Άρη κι αν μπορεί να καθορίσει το πρωτάθλημα;

«Η αλήθεια είναι πως δεν θα έπρεπε να μιλήσω για τον Άρη. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα. Είναι αλήθεια ότι έχει βελτιωθεί πολύ ο Άρης. Και από την άλλη θέλω να πω για τον προπονητή και τη δουλειά που έχει κάνει. Στο Κύπελλο προχωρούν και στο πρωτάθλημα τα πάνε καλά».

Για τον Βίντα που ανέβαινε στο πρώτο ημίχρονο στην επίθεση κι αν ήταν βάση σχεδίου ή τον οδήγησε το παιχνίδι;

«Ξέραμε αν υπήρχε κάποιο κενό τα στόπερ μας θα μπορούσαν να πάνε μπροστά. Αν κάναμε από τη μια πλευρά στην άλλη, όπως το κάναμε, θα μπορούσαν να πάνε μπροστά. Όταν βλέπω ένα στόπερ να ανεβαίνει με ευχαριστεί, ότι βλέπω κάποιον να το προσπαθεί. Μένω σε αυτό και όχι στα στόπερ που κλωτσάνε τη μπάλα μακριά. Έφτασε σχεδόν να σκοράρει. Σε αυτό το ματς θα μας εξυπηρετήσει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Με πονάει που μένουμε εκτός. Είχα αυτή τη διάθεση να συνεχίσουμε και δεν μου κάνει το ίδιο. Τώρα ξεκινάει ένα άλλο μέρος πρωταθλήματος που πρέπει να συνεχίσουμε. Θα μας εξυπηρετήσει να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες. Είχαμε πολλά παιχνίδια. Αλλά το πώς έδωσαν την ψυχή τους ήταν ένας τρόπος να υπερασπιστούν ό,τι έκαναν την περσινή χρονιά. Στα πέναλτι έτσι είναι. Άλλες κερδίζεις κι άλλες χάνεις».

Αν τα άδεια γήπεδα επηρέασαν την ΑΕΚ;

«Ολοι ξέρουμε ότι ο κόσμος μας έχει μια ξεχωριστή ενέργεια. Και για κάποιο λόγο αφαιρέθηκε αυτή η ενέργεια. Φαίνεται ξεκάθαρα. Είναι κρίμα για ένα σε τέτοιο γήπεδο αφαιρείς το θέαμα από τον κόσμο. Είναι πολύς κόσμος ευτυχισμένος να βλέπει έναν αγώνα»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ