Μελ: «Aυτό το παιχνίδι είναι 180 λεπτά και τώρα είναι το ημίχρονο»

Μελ: «Aυτό το παιχνίδι είναι 180 λεπτά και τώρα είναι το ημίχρονο»

Το σύνθημα για την ανατροπή έδωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Πέπε Μελ μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό.

Ο ΟΦΗ δέχθηκε την ήττα με 2-1 από τον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ» στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Έτσι οι Κρητικοί πλέον έχουν να ανέβουν ένα… βουνό στην ρεβάνς του Αγρινίου, με τον τεχνικό του ΟΦΗ, Πέπε Μελ να μην χάνει την πίστη του δίνοντας το σύνθημα για την ανατροπή.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Στην αγορά για σέντερ ο Ολυμπιακός – Προτάθηκε ο Μπιρτς που είναι στην Ελλάδα

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σήμερα οι παίκτες ήταν πιεσμένοι, ήταν υποχρεωτικό να κερδίσουμε. Αυτό το παιχνίδι είναι 180 λεπτά και τώρα είναι το ημίχρονο. Είμαι αισιόδοξος για τον επαναληπτικό, πιστεύω πως είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο.

Είναι λάθος δικό μας, δεχτήκαμε δύο γκολ σε αντεπιθέσεις και το δεύτερο είναι τραγικό. Ήμασταν στην επίθεση, δεν τελείωσαμε την φάση και νομίζαμε ότι τελείωσε το ματς και δεν κάναμε φάουλ για να σταματήσουμε την επίθεση.

Για μένα το πιο σημαντικό είναι να διορθωθούμε, να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε το δεύτερο ημίχρονο αφού κέρδισε σήμερα ο Παναιτωλικός, μπορούμε να κερδίσουμε και εμείς εκεί.

Πρέπει να διορθωθούμε και στους δύο τομείς. Αν βάλουμε στην διαδικασία διαφορετικούς παίκτες πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, ο στόχος είναι ίδιος. Να σκοράρουμε για να προκριθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ