Άρης – Νίκη Βόλου 3-0: Με Νταρίντα το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά οι Θεσσαλονικείς

Άρης – Νίκη Βόλου 3-0: Με Νταρίντα το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά οι Θεσσαλονικείς

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Νταρίντα (δύο γκολ) και Σουλεϊμάνοφ ο Άρης κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νίκη Βόλου με 3-0 στο «Κλ.Βικελίδης» όντας πλέον μια... ανάσα από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πετυχαίνοντας δύο γκολ στις καθυστερήσεις και έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νταρίντα (δύο γκολ), ο Άρης κατάφερε να επικρατήσει με το εμφατικό 3-0 κόντρα στην Νίκη Βόλου στο «Κλ.Βικελίδης» κάνοντας έτσι αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το 3-0 διαμόρφωσε ο Σουλεϊμάνοφ με εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Έτσι το σύνολο του Άκη Μάντζιου θα ταξιδέψει την άλλη εβδομάδα στον Βόλο με σκοπό να υπερασπιστεί αυτό το υπέρ του προβάδισμα, «τσεκάροντας» παράλληλα το εισιτήριο για τους «4» του θεσμού.

Διαβάστε επίσης: Ματέο: «Ομάδα πρωταθλητισμού με τεράστια καρδιά και περηφάνια ο Ολυμπιακός»

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση και είδαν τον Γκαραβέλη να νικά σε τρεις περιπτώσεις τον Μορον. Στο 30ο λεπτό ο Νταρίντα κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το τέρμα του Τσέχου μέσου ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στην επανάληψη ο Άρης συνέχισε στο ίδιο τέμπο και κατάφερε να μετουσιώσει την κυριαρχία του σε γκολ με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα με τον Νταρίντα να παίρνει το αίμα του πίσω. Ένα γκολ το οποίο «ξεκλείδωσε» την άμυνα της ομάδας της Μαγνησίας, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν ακόμη δύο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Αρχικά στο 94′ ο Νταρίντα βρέθηκε στην περιοχή και με ωραία κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0, με το κερασάκι στην τούρτα να βάζει ένα λεπτό αργότερα ο Σουλεϊμάνοφ με εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ εντός περιοχής.
Οι συνθέσεις:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια (46′ Οντουμπάτζο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Ντουκουρέ (46′ Βερστράτε), Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία (57′ Σαμόρα), Φετφατζίδης (46′ Σουλεϊμάνοφ), Σαβέριο, Μορόν.

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):
Γκαραβέλης, Κάσσος, Ανδρέου, Στίκας, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λίταινας (57′ Ριμπέιρο), Γαβριηλίδης, Πολίτης (83′ Τοπαλίδης), Κρητικός (72′ Ναα), Τζιώρας (57′ Παναγιωτίδης λ. τρ.) (83′ Βουκελάτος).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ