Πρεμιέρα στα προημιτελικά για Παναθηναϊκό και Άρη

Πρεμιέρα στα προημιτελικά για Παναθηναϊκό και Άρη

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, ενώ ο Άρης τη Νίκη Βόλου για τις πρώτες τους αναμετρήσεις στα προημιτελικά τού Κυπέλλου Ελλάδος.

Το Κύπελλο Ελλάδος συνεχίζεται για ακόμη μία εβδομάδα με το αποψινό (24/1) πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, ο Άρης υποδέχεται τη Νίκη Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (18:00) με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει σιγουριά ενόψει και της ρεβάνς. Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Γιακούμπ Μπράμπετς, ενώ εκτός θα μείνουν οι Λίντσεϊ Ρόουζ και Νέβεν Τζούρασεκ, ο πρώτος για λόγους ξεκούρασης και ο δεύτερος λόγω ίωσης.

Στη δεύτερη αναμέτρηση, ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ατρόμητο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (21:00), με τους Πράσινους να έρχονται με… φόρα από το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ οι Περιστεριώτες προέρχονται από τη βαριά ήττα κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Φατίχ Τερίμ έχει πάρει στην αποστολή τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Μπακασέτα, Ντραγκόφσκι και Ούγκο, ενώ ο Σάσα Ίλιτς έχει γεμάτο απουσιολόγιο με τους Τζαβέλλα, Κιβρακίδη, Τζοβάρα, Φριντζόνσον, Καμαρά και Κεσχρίντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ