Άρης: Στα ημιτελικά με πολλές αλλαγές

Άρης: Στα ημιτελικά με πολλές αλλαγές

Με σημαντικές απουσίες οι κιτρινόμαυροι, «σφραγίζουν» την πρόκριση στον σημερινό (30/1, 19.00) εκτός έδρας προημιτελικό Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου.

Ο Άρης «καθάρισε», ουσιαστικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου με τη νίκη του (3-0) στον πρώτο αγώνα και θέλει απλά να τη… σφραγίσει, στο σημερινό (30/1, 19.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

Ο Άκης Μάντζιος έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα απουσιών, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Κουέστα, Φαμπιάνο και Ρόουζ, τον ανέτοιμο Ζουλ, ενώ άφησε εκτός αποστολής για να πάρουν «ανάσες» τους Οντουμπάζιο και Σουλεϊμάνοφ.

Διαβάστε επίσης: Καρβαλιάλ: «Να τους βάλουμε δύσκολα και να κερδίσουμε το ντέρμπι»

Ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει ενδεκάδα με πολλά νέα πρόσωπα και ερωτηματικά, σε συγκεκριμένες θέσεις. Ο Χουτεσιώτης θα είναι ο τερματοφύλακας, σε σύστημα 4-2-3-1. Ο Φατόρε θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ ο Βέλεθ – αν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς – και ο Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ντουκουρέ και Βερστράτε θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Παναγίδης στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μενέντες στην αριστερή και ο Γκαρθία (ή ο Φετφατζίδης) πίσω από τον Σαμόρα, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ