Με τόσες αγωνιστικές κινδυνεύουν Τάισον και Μπακασέτας

Με τόσες αγωνιστικές κινδυνεύουν Τάισον και Μπακασέτας

Δείτε με πόσες αγωνιστικές κινδυνεύουν ο Τάισον και ο Τάσος Μπακασέτας για την αποβολή τους στο χτεσινό ντέρμπι Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Ο διαπληκτισμός του Τάισον με τον Τάσο Μπακασέτα οδήγησε στην αποβολή τους, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Το περιστατικό του ντέρμπι συνέβη στο 79ο λεπτό, όταν οι Τάισον και Μπακασέτας διαπληκτίστηκαν μετά το φάουλ του δεύτερου στον πρώτο και οι δύο ποδοσφαιριστές άρχισαν τις… κουτουλιές και τα σπρωξίματα με τον αρχηγό της Εθνικής να αντιδρά υπερβολικά πέφτοντας μόνος του στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης: Δημοσίευμα «βόμβα» για Μίσιτς και Παναθηναϊκό (pic)

Με ποιες ποινές κινδυνεύουν αμφότεροι

Οι παίκτες των δύο ομάδων θα χάσουν σίγουρα το επόμενο παιχνίδι της ομάδας τους (ο Τάισον το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αν δεν γίνει αναβολή, ο Μπακασέτας το εντός έδρας με την Λαμία), ωστόσο κινδυνεύουν να μείνουν εκτός και για περισσότερα ματς.

Το μέγεθος της τιμωρίας θα εξαρτηθεί από το τι θα γράψει στο φύλλο αγώνα ο άρχοντας του ντέρμπι της Τούμπας, ο Ολλανδός Άλαρντ Λίντουτ, με τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ) να περιλαμβάνει πάντως το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα, βάσει του οποίου παίκτης που αποβάλλεται για βιαιοπραγία κατά αντιπάλου θα λαμβάνει ποινή αποκλεισμού για 3 ματς.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω άρθρο αναφέρει:

«Ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ, αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά του σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας ή για ανταπόδοση της βάναυσης συμπεριφοράς την οποία υπέστη ο ποδοσφαιριστής, έστω και αν βρισκόταν σε άμυνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ