ΠΑΟΚ: Με Τάισον η αποστολή για την ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ: Με Τάισον η αποστολή για την ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε τον Τάισον στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, εν αναμονή της απόφασης για την έφεση που κατέθεσε ο Δικέφαλος για την τιμωρία του Βραζιλιάνου

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (21/2, 19:00).

Ο Δικέφαλος του Βορρά ταξιδεύει στην Αθήνα, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες και την πρόκριση στον τελικό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε κυρίως με τους παίκτες πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Διαβάστε επίσης: Η φυλακή του Μπάμπα Ράχμαν: Έτσι «έδεσε» κόμπο τον ΠΑΟΚ ο Μεντιλίμπαρ (vids)

Ο Ρουμάνος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ εκτός αποστολής για λόγους τακτικής έμειναν οι Ράφα Σοάρες και Τσιγγάρας.

Με την αποστολή θα ταξιδέψει κανονικά και ο Τάισον, εν αναμονή της απόφασης στην έφεση που κατέθεσαν οι Θεσσαλονικείς για την ποινή που επιβλήθηκε στον Βραζιλιάνο, μετά την αποβολή του στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Όττο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα, Τζίμας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ