Τερίμ: «Μέχρι να πει ο Παναθηναϊκός ότι τελείωσε, δεν τελειώνει ένας αγώνας»

Τερίμ: «Μέχρι να πει ο Παναθηναϊκός ότι τελείωσε, δεν τελειώνει ένας αγώνας»

Ο Φατίχ Τερίμ στάθηκε στο ότι η ομάδα του δεν τα παράτησε όσες φορές κι αν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπαρτολόμιεϊ Ντραγκόφσκι ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου επί του ΠΑΟΚ.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Φατίχ Τερίμ έκανε λόγο για ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς ενώ στάθηκε στο ότι η ομάδα του δεν τα παράτησε όσες φορές κι αν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο.

Διαβάστε επίσης: Μεντιλίμπαρ: «Έτσι θα πάρουμε την πρόκριση κόντρα στη Φερεντσβάρος»

Όσα είπε ο Τερίμ:

«Είναι πρόβλημα για την καρδιά αυτά τα παιχνίδια, είναι δύσκολος τόσο ο αγώνας με τον Ολυμπιακό όσο ο αποψινός. Μέχρι να πει ο Παναθηναϊκός ότι τελείωσε, δεν τελειώνει ένας αγώνας. Κάναμε αλλαγές και παίξαμε με δύο στράικερς μέχρι την τελευταία στιγμή, κυνηγήσαμε το παιχνίδι, στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού παίξαμε αυτό που δεν παίξαμε πριν.

Ο Παναθηναϊκός είναι στον τελικό, φτάσαμε στον τελικό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αν δεν μπορείς στο 90λεπτο, πας στην παράταση, αν δεν μπορείς στην παράταση, πας στα πέναλτι. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους παίκτες μου που έδωσαν τη μάχη και τους οπαδούς μας.

Είμαστε στενοχωρημένοι από τον τραυματισμό του παίκτη του ΠΑΟΚ, εύχομαι να πάρουμε καλά νέα, άσχετα από το αποτέλεσμα, σημασία έχει η υγεία ενός ανθρώπου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ