Πετράκης: «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι»

Πετράκης: «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι»

Ο Γιάννης Πετράκης μετά τον αποκλεισμό του Παναιτωλικού συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο του Αγρινίου για την υποστήριξη

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου ημιτελικού, ωστόσο έμεινε στο 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου.

Ο Γιάννης Πετράκης, μετά την λήξη της αναμέτρησης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους όλη την χρονιά, ενώ τόνισε ότι η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς όπου επικράτησε ο Άρης με 1-0.

Διαβάστε επίσης: Ο Ποντένσε που «πιάνει» τον «Ρίμπο» και οι Μακάμπι Χάϊφα, Γάνδη που δείχνουν τον δρόμο στον Ολυμπιακό

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη:

«Ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά και με τη βοήθεια του κόσμου είχε κάποιες προϋποθέσεις, αλλά όσο περνούσε η ώρα ισορροπήσαμε. Είχαμε κι εμείς τις στιγμές μας, στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ πως ήμασταν πολύ καλύτεροι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ για να πάμε στην παράταση. Στη φάση του Ντουάρτε η μπάλα πέρασε μισό μέτρο από το τέρμα.

Πιστεύω πως η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι, όπου και εκεί θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η προσπάθεια που κάναμε και η πορεία μας στο Κύπελλο ήταν πολύ μεγάλη, ήμασταν ένας πολύ ανταγωνιστικός αντίπαλος και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε και ήρθε εδώ. Νιώθουμε περηφάνια για αυτά τα παιδιά, αυτό το παιχνίδι όμως τελείωσε. Να χαρούμε που φτάσαμε ως εδώ, αλλά τα σπουδαία για μας είναι με το πρωτάθλημα. Έχουμε άλλα επτά παιχνίδια, θέλουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια που κάναμε. Συνεχίζουμε και προσηλωνόμαστε 100% στο στόχο του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ