Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Αταλάντα 1-1: Η πρόκριση θα κριθεί στο Μπέργκαμο…

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Αταλάντα 1-1: Η πρόκριση θα κριθεί στο Μπέργκαμο…

Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Αταλάντα έσπασαν τα δοκάρια, έμειναν στο 1-1 και η πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League θα κριθεί στη ρεβάνς.

Χωρίς νικητή έληξε η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Αταλάντα για τους «16» του Europa League. Οι δύο ομάδες σημάδεψαν συνολικά τέσσερις φορές τα δοκάρια και ήρθαν ισόπαλες με 1-1 αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Στο 17′ ο Τρινκάο έβγαλε κάθετη στον Παουλίνιο που με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 και στο 24′ ο Χολμ είχε δοκάρι για την Αταλάντα. Ένα λεπτό μετά ο Σκαμάκα είχε κι αυτός δοκάρι, με το 1-1 να έρχεται τελικά στο 39′ όταν από ασίστ του Μίραντσουκ ο Σκαμάκα πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Διαβάστε επίσης: Η λογική του ρεπό από τον Μεντιλίμπαρ, η… Τούμπα, η Μακάμπι, ο Ροντινέι και το πρόβλημα με Αλεξανδρόπουλο

Στο 60′ ο Λούκμαν άδειασε τον Κουαρέσμα και πλάσαρε από το πέναλτι, αλλά η μπάλα σταμάτησε ξανά στο δοκάρι και στο 62′ ήταν η σειρά του Κοάτες να βρει σίδερο, με το 1-1 να μην αλλάζει αφού στο 86′ ο Τουρέ σκόραρε με ψαλιδάκι, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Ίσραελ, Ρέις, Κόατες, Μορίτα (84’ Μπραγκάνσα), Κατάμο, Ντιομαντέ (46’ Στ.Γιούστε), Κουαρέσμα, Κοϊντρέντι (46’ Χιούλμαντ), Έντουαρντς (46’ Γκιόκερες), Παουλίνιο (69’ Εσγάιο), Τρινκάο

Αταλάντα: Μούσο, Χολμ (90’ Τζαπακόστα), Χίεν (46’ Σκαλβίνι), Κολάσινατς, Ντζιμσίτι, Ρουτζέρι, Έντερσον, Ντε Ρόουν, Μίραντσουκ (72’ Κοουπμάινερς), Σκαμάκα (82’ Τουρέ), Λούκμαν (72’ Ντε Κετελάρ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ