Καρυπίδης: «Τελικός στο Πανθεσσαλικό με 8.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα»

Καρυπίδης: «Τελικός στο Πανθεσσαλικό με 8.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ξεκαθάρισε με δήλωσή του τη θέση του Άρη, τονίζοντας ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα πρέπει να γίνει στον Βόλο, αλλά με παρουσία των οπαδών και των δυο ομάδων

Ο τελικός θα πρέπει να γίνει στον Βόλο, με 8.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα. Η θέση του Άρη είναι ξεκάθαρη, σε ότι αφορά τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και την εξέφρασε με δήλωσή του ο Θόδωρος Καρυπίδης.

«Θα πρέπει να εφαρμοστεί ότι λέει η προκήρυξη. Ο τελικός να γίνει στο Πανθεσσαλικό στάδιο με κόσμο και οι δυο ομάδες να πάρουν από 8.000 εισιτήρια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης των κιτρινόμαυρων.

Διαβάστε επίσης: Φερνάντο Σάντος στο προσκήνιο για την Εθνική- Τελειώνουν και οι Κωνσταντινίδης, Φύσσας μαζί με τον Πογιέτ- Οι δύο αποζημιώσεις του Πορτογάλου και ο… Γκαγκάτσης

Ο Άρης, φυσικά, δεν υποχώρησε από τη θέση του στη σημερινή (28/3) σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ και σε καμία περίπτωση δεν δέχτηκε τη λύση του ΟΑΚΑ.

Ακόμα, ο Θόδωρος Καρυπίδης είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο: «Ο Άρης έχει πληρώσει 250.000 ευρώ για κάμερες στο Κλεάνθης Βικελίδης. Είναι δυνατόν το Πανθεσσαλικό, που είχε οριστεί εξ αρχής βάση προκήρυξης, να μην είναι έτοιμο; Έπρεπε να το είχατε έτοιμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ