Η κρίσιμη σύσκεψη στην ΕΠΟ και η προσπάθεια του Άρη

Η κρίσιμη σύσκεψη στην ΕΠΟ και η προσπάθεια του Άρη

Στη συνάντηση που θα γίνει την Τρίτη (14/5) στα γραφεία της Ομοσπονδίας για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, οι κιτρινόμαυροι θα ζητήσουν και πάλι το παιχνίδι στο «Πανθεσσαλικό» να γίνει με οπαδούς και των δυο ομάδων.

Ο Άρης θα επαναλάβει την πάγια θέση του και στην κρίσιμη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (14/5) στα γραφεία της ΕΠΟ, αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ότι το παιχνίδι, δηλαδή, θα πρέπει να διεξαχθεί με οπαδούς και των δυο αντιπάλων στις εξέδρες.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση τα γραφεία της Ομοσπονδίας, θα παραβρεθούν εκτός από τους ανθρώπους των δυο ομάδων και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (Αστυνομία, ΔΕΑΒ). Αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες σε ότι αφορά την οργάνωση του τελικού και φυσικά να ληφθεί και η οριστική απόφαση για το αν θα γίνει αυτός κεκλεισμένων των θυρών.

Διαβάστε επίσης: Τόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός για την «Opap Arena» – Πώς θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων

Στη δεύτερη περίπτωση – κάτι που φαντάζει και το πιο πιθανό τη δεδομένη χρονική στιγμή – , οι δυο ομάδες θα ενημερωθούν και για τον αριθμό των προκλήσεων που θα πάρουν, για το παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ