Άρης: Αποθέωση για την ομάδα στην αναχώρηση για Βόλο (pic)

Άρης: Αποθέωση για την ομάδα στην αναχώρηση για Βόλο (pic)

Οι οπαδοί του Άρη χειροκρότησαν παίκτες και τεχνικό τιμ και ζήτησαν την κατάκτηση του Κυπέλλου κατά την αναχώρηση για την πόλη της Μαγνησίας, ενώ ο Άκης Μάντζιος δεν ανακοίνωσε αποστολή για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Οι οπαδοί του Άρη συγκεντρώθηκαν στη συμβολή των οδών Καραμανλή και Βούλγαρη και αποθέωσαν την ομάδα τους, που μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης ξεκίνησε το ταξίδι για το Βόλο. Οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων με φωνές και συνθήματα ζήτησαν από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ την κατάκτηση του Κυπέλλου. Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί οτι ο Άκης Μάντζιος δεν ανακοίνωσε αποστολή για τον σαββατιάτικο (25/5) τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Ο… σταρ του Final Four – Οπαδοί της Φενέρ φωτογραφίζονται με τον Γιώργο Μπαρτζώκα (pic)

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλάμβανε ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής μετάβασης και ολοκληρώθηκε με στατικές φάσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για τον Βόλο.

Αύριο, Παρασκευή, με την προπόνηση που θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα είναι ανοικτή στα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φωτογράφους) ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον τελικό «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (25/05, 20:30).

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι αύριο, Παρασκευή (24/05), στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου των φιναλίστ (προπονητής και ένας ποδοσφαιριστής) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ