Τα γκρουπ δυναμικότητας και οι 32 ομάδες των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας

Τα γκρουπ δυναμικότητας και οι 32 ομάδες των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας

Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, στους οποίους δεν αποκλείεται να δούμε τον Παναθηναϊκό και τον Άρη να κληρώνονται με έναν εκ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Δείτε αναλυτικά.

Την προσεχή Τρίτη (18/09) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, φάση της διοργάνωσης στην οποία εισέρχονται όλες οι ομάδες της Superleague. Συγκεκριμένα, στην κληρωτίδα θα μπουν 16 ομάδες της πρώτης κατηγορίας και άλλες τόσες από Football League και Γ’ Εθνική, αφού ολοκληρώθηκε η τρίτη φάση του θεσμού και συμπληρώθηκε το παζλ των 32 ομάδων.

Δεν αποκλείεται, δε, να υπάρξει κλήρωση του Παναθηναϊκού και του Άρη με κάποιον εκ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, καθώς οι δύο πρώτες βρίσκονται στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Το Τριφύλλι επειδή τερμάτισε κάτω από την όγδοη θέση την περσινή σεζόν και συγκεκριμένα στην 11η, και οι Κίτρινοι επειδή μόλις προβιβάστηκαν από τη Football League στη Superleague.

Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής που έφτασαν μέχρι εδώ είναι η Νίκη Βόλου (απέκλεισε την Δόξα Δράμας), ο Άρης Αβάτου (απέκλεισε τον Πλατανιά), η Ιεράπετρα (απέκλεισε την ΑΕ Καραϊσκάκης), ο Απόλλων Παραλιμνίου (απέκλεισε τον Αιγινιακό) και η Θύελλα Καμαρίου (απέκλεισε την Σπάρτη), τη στιγμή που την πρόκριση εξασφάλισαν η Παναχαϊκή και ο Ηρακλής.

Από τον κάθε όμιλο θα προκριθούν δύο ομάδες για να «σχηματιστεί» η φάση των 16, ενώ τα ματς των ομίλων είναι μονά και όχι διπλά. Στο 1ο γκρουπ είναι οι οκτώ πρώτες ομάδες του περσινού πρωταθλήματος. Στο 2ο γκρουπ οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 9-14 μαζί με τον ΟΦΗ και τον Άρη που προβιβάστηκαν. Στο τρίτο γκρουπ θα μπουν από τις 16 ομάδες που προκρίθηκαν από την 3η Φάση, οι οκτώ πρώτες βαθμολογικά ομάδες της Football League της περσινής περιόδου, και στο τέταρτο οι υπόλοιπες.

Τα γκρουπ δυναμικότητας:

1ο Γκρουπ: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Αστέρας, Ξάνθη, Πανιώνιος, Παναιτωλικός.

2ο Γκρουπ: ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΛ, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ, Άρης.

3ο Γκρουπ: Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Κισσαμικός, Τρίκαλα, Απόλλων Πόντου, Απόλλων Λάρισας, Εργοτέλης, Ηρακλής.

4ο Γκρουπ: Ηρόδοτος, Βόλος, Αήττητος Σπάτων, Απόλλων Παραλιμνίου, Άρης Αβάτου, Θύελλα Καμαρίου, Νίκη Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας.

Το πρόγραμμα της φάσης των ομίλων:

1η Αγωνιστική: 25-26-27/9/2018

2η Αγωνιστική: 30-31/10/2018 και 01/11/2018

3η Αγωνιστική: 4-5-6/12/2018

Το10.gr θα είναι στα γραφεία της ΕΠΟ και θα σας ενημερώσει live για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ