Με Κιβρακίδη η αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με ΠΑΣ

Με Κιβρακίδη η αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με ΠΑΣ

Η αποστολή του Ατρόμητου για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Δευτέρας (24/09) ανακοίνωσε τους παίκτες που θα στελεχώσουν την αποστολή για το ματς Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μέσα ο Κιβρακίδης που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον κράτησε για καιρό εκτός ομάδας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ομάδας του Περιστερίου:

Με την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 21.30.

Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν για το ξενοδοχείο.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Τρίτης στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε σήμερα ο Μανούσος ενώ ο Ενσικουλού υποβλήθηκε σε επιτυχημένη αρθροσκόπηση και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου 15 μέρες.

Την αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Ουγκράι, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κωτσόπουλος, Σάκιτς και Ίμερι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ