Άλλος ΠΑΟΚ με τον Άρη για το Κύπελλο

Άλλος ΠΑΟΚ με τον Άρη για το Κύπελλο

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ανήκει στο παρελθόν, καθώς ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Άρη και Ολυμπιακό. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το ματς κυπέλλου με τον συμπολίτη θα κατεβάσει μια διαφορετική ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Στον ΠΑΟΚ, αφήνουν στην άκρη το ματς με την ΑΕΚ και κάνουν στροφή σ’ αυτό που ακολουθεί και είναι με τον Άρη για τον θεσμό του κυπέλλου. Η αναμέτρηση της Τετάρτης ήρθε να προστεθεί στο ήδη βεβαρημένο πρόγραμμα που έχουν οι Ασπρόμαυροι με συνεχόμενα παιχνίδια για την Ευρώπη και το πρωτάθλημά. Στο Δικέφαλο, το ματς με τον συμπολίτη έχει μικρότερης σημασίας σε σχέση με αυτό που έρχεται και είναι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Άλλωστε η αναμέτρηση με τον Άρη δεν έχει να προσφέρει κάτι εκτός από το γόητρο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, όπως στο παιχνίδι με την Τσέλσι, έτσι και σ’ αυτό της Τετάρτης δεν θα παρατάξει την βασική του ομάδα. Θα δώσει χρόνο συμμετοχής στις «ρεζέρβες» του, για να δει και την αγωνιστικής τους κατάσταση. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας του από την αρχική 11αδα ο Ροντρίγκο Ρέι θα είναι ο τερματοφύλακας που θα υπερασπιστεί την εστία του ΠΑΟΚ. Δεξιά θα είναι ο Κίτσιου και αριστερά ο Τόσκα. Στο κέντρο της άμυνας οι Μαλεζάς και Χατσερίντι. Στη μεσαία γραμμή οι Βέρνμπλουμ και Σάκχοφ, στις πτέρυγες οι Καρέλης και Ζαμπά στην κορυφή ο Ακμπόμ και πίσω του ο Ουάρντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ