Μένει εκτός με ΠΑΟΚ ο Βαλεριάνος

Μένει εκτός με ΠΑΟΚ ο Βαλεριάνος

Ο Γιώργος Βαλεριάνος δεν υπολογίζεται για το ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο το παλεύει για το ματς της Κυριακής (30/9) με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Γιώργος Βαλεριάνος δεν είναι απόλυτα έτοιμος, μετά τη διάταση που αντιμετώπισε πριν από τον αγώνα των Ιωαννίνων. Ο Έλληνας αριστερός μπακ είναι στη διαδικασία της αγωνιστικής επανόδου αλλά δεν πρόκειται να αγωνιστεί αύριο στην Τούμπα.

Ο λόγος είναι ότι η τεχνική ηγεσία και το ιατρικό τιμ αποφάσισαν πως δεν πρόκειται να ρισκάρουν μια υποτροπή και θα του δώσουν το χρόνο ως το τέλος της εβδομάδας, προκειμένου να είναι σε θέση να δοκιμάσει το πόδι του και εφόσον τα καταφέρει να μπει και πάλι στην αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης».

Ερέρα και παίκτες μίλησαν για τα λάθη

Τα κακώς κείμενα στον αγώνα των Ιωαννίνων ήταν το αντικείμενο της ανάλυσης του Πάκο Ερέρα και των ποδοσφαιριστών του Άρη. Προπονητής και παίκτες του Άρη μίλησαν για τα στοιχεία που δεν έγιναν σωστά και εν τέλει στοίχισαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκη την πρώτη ήττα της σεζόν.

Η αργή ανάπτυξη, τα πολλά λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας και στιγμές ανισορροπίας μετά από μερικές αργές επιστροφές στην άμυνα, ήταν αυτά στα οποία στάθηκε περισσότερο ο προπονητής του Άρη, επισημαίνοντας και ποιες ήταν οι κινήσεις που έπρεπε να γίνουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ