Νίκη Βόλου – Κέρκυρα 0-1

Νίκη Βόλου – Κέρκυρα 0-1

Η Κέρκυρα επικράτησε 1-0 της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος και μετά την ισοπαλία στο Ξάνθη - ΟΦΗ τέθηκε επικεφαλής του ομίλου. Μεγάλη ευκαιρία να κλέψουν το βαθμό απώλεσαν οι γηπεδούχοι με το σουτ του Ιορδανίδη να σταματάει στο δοκάρι!

Η Κέρκυρα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα κόντρα στη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό, επικράτησε 1-0 και τέθηκε επικεφαλής του 7ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος. Πρώτοι στον όμιλο οι Φαίακες, μετά την ισοπαλία ανάμεσα σε Ξάνθη και ΟΦΗ. 

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό στην πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Σιατραβάνης εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ, με τον Κρητικό να κατεβάζει την μπάλα με το στήθος και να κερδίζει τον Αποστολίδη ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του (1-0). Στα τελευταία λεπτά του πρώτου 45λεπτου, η Νίκη Βόλου πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο χωρίς όμως να μπορέσει να γίνει ιδιαιτέρως απειλητική.

Στην επανάληψη, ο Κόντος στο 51ο λεπτό,  εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με την μπάλα να περνάει άουτ. Ενώ την εστία του Αποστολίδη απείλησαν και οι Ζορμπάς με σουτ εντός περιοχής και ο Κρητικός, χωρίς να βρίσκουν στόχο. Το δεύτερο γκολ που θα έδιωχνε εντελώς το άγχος από τα πόδια τους, δεν ήρθε ποτέ. Στο 7ο λεπτό ο Μέτσε εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Ενώ στην εκπνοή του αγώνα, οι γηπεδούχοι έδειξαν τα δόντια τους, όταν ο Ιορδανίδης σημάδεψε κι αυτός το δοκάρι της εστίας του Κουτζαβασίλη, με αποτέλεσμα να μην αλλάζει το σκορ που διαμορφώθηκε από το 20′.

 

Οι συνθέσεις:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Φάντζιο Μπούις): Αποστολίδης, Μετούσι, Παπαδόπουλος, Ρόβας (67΄ Ιορδανίδης), Καντούτσης, Καρτσαμπάς, Μέτσε, Κέρι, Βουκομάνοβιτς (61΄ Δωματάς), Ταβάρες, Μακένγκο.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Σπίνουλας, Βέρτζος, Ιωάννου, Ν. Κρητικός, Αναστασόπουλος, Κόντος (60΄ Βίλα), Ζορμπάς (80΄ Ινάσιο), Στ. Κρητικός, Σιατραβάνης (90΄ Αποστολίδης).

H βαθμολογία του ομίλου

Κέρκυρα 3 1-0
Ξάνθη 1 0-0
ΟΦΗ 1 0-0
Νίκη Βόλου 0 0-1

Επομένη αγωνιστική
Κέρκυρα-Ξάνθη (31/10)
ΟΦΗ-Νίκη Βόλου (31/10)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ