Ματέο Γκαρσία : «Ευχαριστημένος για το γκολ, θα ήμουν ακόμη καλύτερα αν νικούσαμε»

Ματέο Γκαρσία : «Ευχαριστημένος για το γκολ, θα ήμουν ακόμη καλύτερα αν νικούσαμε»

Ο Ματέο Γκαρσία μετά τη λήξη της αναμέτρησης ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την απόδοση του Άρη αλλά και το γκολ που πέτυχε

Ο Ματέο Γκαρσία ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης για τον Άρη, καθώς με το γκολ του ισοφάρισε την αναμέτρηση ένα λεπτό πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο. Ο σκόρερ των «κίτρινων» μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για το ντέρμπι αλλά και την προσωπική του απόδοση. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός εξτρέμ:

Για το γκολ που πέτυχε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που πέτυχα το γκολ, αν νικούσαμε θα ήμουν ακόμα καλύτερα αλλά δεν πειράζει είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη δουλειά που έχουμε κάνει και την εικόνα που δείξαμε στο γήπεδο».

Για το αρκετά σκληρό παιχνίδι: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, πολύ δυνατό με πολλές προσωπικές μονομαχίες, που θα πάει στη φυσική δύναμη, παίξαμε πολύ καλά. Μετά την αποβολή πιστεύω ότι ελέγξαμε το ρυθμό λίγο καλύτερα, προσπαθήσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ δεν μπορέσαμε και πήραμε την ισοπαλία».

Για τον στόχο του Άρη στο Κύπελλο: «Εμείς θέλουμε να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας, να δώσουμε το 100% από αυτό που μπορούμε, να δουλέψουμε σκληρά όπως δουλεύουμε μέχρι τώρα. Νομίζω ότι το Κύπελλο θα είναι μια δύσκολη διοργάνωση δεν θα είναι μια εύκολη διοργάνωση αλλά εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό που κάνουμε εμείς και παιχνίδι με παιχνίδι να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ