Ανιγκό: «Παίξαμε καλά, αλλά το Κύπελλο δεν αποτελεί βασικό μας στόχο»

Ανιγκό: «Παίξαμε καλά, αλλά το Κύπελλο δεν αποτελεί βασικό μας στόχο»

Ο προπονητής του Πανιωνίου μίλησε για τη νίκη επί της Λάρισας – Φέστα: «Παλέψαμε μέχρι τέλους»

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 2-0 της Λάρισας και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο τεχνικός των Κυανέρυθρων, Ζοσέ Ανιγκό, μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτες του έπαιξαν πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο κουράστηκαν και έριξαν την απόδοσή τους. Παράλληλα, έβαλε σε δεύτερη μοίρα το Κύπελλο, επισημαίνοντας ότι βασικός στόχος της ομάδας παραμένει το πρωτάθλημα, στο οποίο στοχεύει στην κατάκτηση της 5ης ή 6ης θέσης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Έπρεπε να πετύχουμε ένα γκολ ακόμα σίγουρα. Το πετύχαμε στο δεύτερο. Κουραστήκαμε αρκετά προς το τέλος. Είναι φανερό ότι το Κύπελλο δεν αποτελεί βασικό στόχο για μας. Βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, όπου εκεί θέλουμε να «χτυπήσουμε» την 5η ή 6η θέση».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Λάρισας, Τζιανλούκα Φέστα, στάθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η ομάδα του έμεινε με 10 παίκτες. «Είχαμε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη και δεν παίξαμε ποδόσφαιρο. Μπορεί στο δεύτερο να δεχτήκαμε την κόκκινη αλλά παίξαμε αρκετά καλά. Παλέψαμε μέχρι τέλους», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ