Οι «10» που θέλουν να περάσουν το τεστ του Ουζουνίδη

Οι «10» που θέλουν να περάσουν το τεστ του Ουζουνίδη

To10.gr γράφει για τους παίκτες της ΑΕΚ που θα πάρουν την ευκαιρία τους στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λαμία, με σκοπό να κερδίσουν τον προπονητή τους και παράλληλα να βρουν ρυθμό.

Το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία για το κύπελλο προσφέρεται για ευκαιρίες και ρυθμό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, υπάρχουν έντεκα ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί από ελάχιστα έως καθόλου και αύριο θα πάρουν χρόνο. Άλλοι ξεκινώντας στο αρχικό σχήμα και άλλοι μπαίνοντας στο ματς ως αλλαγή, προκειμένου να ανεβάσουν στροφές ενόψει συνέχειας.

Παναγιώτης Τσιντώτας
Ο Έλληνας τερματοφύλακας βρίσκεται προς το παρόν στη σκιά του Βασίλη Μπάρκα καθώς δεν έχει αγωνιστεί ούτε στο πρωτάθλημα, ούτε στην Ευρώπη. Απέναντι στη Λαμία ωστόσο αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, παίρνοντας την ευκαιρία που περιμένει από το ξεκίνημα της σεζόν. Ο Τσιντώτας απέδειξε πέρυσι πως μπορεί να ανταγωνιστεί τον Μπάρκα για τη θέση κάτω από τα δοκάρια και αύριο, θα μπορέσει για πρώτη φορά φέτος να δείξει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Στράτος Σβάρνας
Ο νεαρός στόπερ αποκτήθηκε στο φινάλε των μεταγραφών προκειμένου να αποτελέσει μια επιπλέον λύση για τα μετόπισθεν. Μέχρι στιγμής ωστόσο δείχνει να βρίσκεται πίσω από τους Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Λαμπρόπουλο και Τσόσιτς. Ο Σβάρνας δεν έχει βρει προς το παρόν χρόνο συμμετοχής, ωστόσο στο παιχνίδι κυπέλλου με τη Λαμία θα ξεκινήσει βασικός, στο κέντρο της αμυντικής γραμμής.

Ούρος Τσόσιτς
Ο Σέρβος άσος υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικός χαφ. Μια θέση που «πονάει» η ΑΕΚ και ο 25χρονος άσος μπορεί να δώσει λύσεις. Αύριο, δεν αποκλείεται μάλιστα να τον δούμε να αγωνίζεται και εκεί. Προκειμένου να εξοικειωθεί ακόμα περισσότερο με τον νέο του ρόλο, τον οποίο τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη θα χρειαστεί να υπηρετήσει σε κάποιες στιγμές.

Γιώργος Γιαννούτσος
Ο τραυματισμός του Έλντερ Λόπες είναι πιθανό να βάλει στην αγωνιστική εξίσωση τον νεαρό αμυντικό. Ο Γιαννούτσος είναι ο μοναδικός κλασικός αριστερός μπακ που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμος πίσω από τον Χουλτ και απέναντι στη Λαμία θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Προκειμένου να δείξει κατά πόσο μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Έρικ Μοράν
Ο Ισπανός χαφ κατέγραψε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την πρώτη φετινή συμμετοχή του. Οι πολλές απουσίες της ΑΕΚ έφεραν τον Μοράν ξανά στο προσκήνιο, παρότι το καλοκαίρι φαινόταν να βρίσκεται εκτός πλάνων του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Μοράν αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τη Λαμία, παίρνοντας έτσι την ευκαιρία του όπως και απέναντι στον Ολυμπιακό. Όπου τηρουμένων των αναλογιών τα πήγε καλά.

Αστρίτ Αϊντάρεβιτς
Για τον διεθνή Αλβανό μέσο ισχύει ότι και με τον Μοράν. Ο Αϊντάρεβιτς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, ωστόσο οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα του έδωσαν μια θέση στην 18άδα. Αύριο, αναμένεται να τον δούμε να παίρνει μπόλικο χρόνο συμμετοχής, χωρίς, ωστόσο, να είναι ξεκάθαρο ότι θα αγωνιστεί ως δεύτερος αμυντικός χαφ.

Χρήστος Γιούσης
Ο Γιούσης αποτελεί μία από τις μεγάλες ελπίδες της ΑΕΚ για την επόμενη μέρα. Ο νεαρός μέσος κατέθεσε από πέρυσι τα πρώτα διαπιστευτήρια του ταλέντου του και φέτος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Ο Ουζουνίδης πιστεύει στις δυνατότητές του και απέναντι στη Λαμία δεν αποκλείεται να δούμε τον νεαρό άσο ακόμα και στο αρχικό σχήμα. Μιας και οι επιλογές για την μεσο-επιθετική γραμμή δεν είναι πολλές.

Γιάννης Γιαννιώτας
Ο Έλληνας εξτρέμ είναι ακόμα πίσω σε ρυθμό, έχοντας καταγράψει κάποιες σποραδικές συμμετοχές. Ο Γιαννιώτας είναι μια προσθήκη που στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ και περιμένουν να βοηθήσει πολύ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και κόντρα στη Λαμία ο χρόνος συμμετοχής του αναμένεται να είναι αρκετός. Ώστε να πάρει λεπτά στα πόδια του και να ανεβάσει στροφές.

Γιώργος Γιακουμάκης
Ο Γιακουμάκης μπορεί να έχει σταθερή παρουσία στις αποστολές της ΑΕΚ, όμως ο χρόνος συμμετοχής που έχει καταγράψει δεν είναι πολύς. Ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει το βασικό φορ της Ένωσης στο παιχνίδι κυπέλλου που υπάρχει ενόψει, αναζητώντας ένα γκολ που θα του ανεβάσει την ψυχολογία και θα του δώσει… πόντους.

Λούκας Μπογέ
Κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Μπογέ έδειξε τι μπορεί να προσφέρει στη φετινή ΑΕΚ. Ο Αργεντινός άσος είναι μια περίπτωση ικανή να κάνει τη διαφορά στην Ένωση και αύριο, θα καταγράψει τη δεύτερη συμμετοχή του. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι να τον δούμε να έρχεται και πάλι από τον πάγκο. Μιας και στην ΑΕΚ δεν θέλουν να πάρουν το παραμικρό ρίσκο για τον Μπογέ, η επανένταξη του οποίου στην ομάδα θα γίνει σταδιακά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ