Γιακουμάκης: «Δείξαμε ότι έχουμε μέταλλο»

Γιακουμάκης: «Δείξαμε ότι έχουμε μέταλλο»

Ο στράικερ της ΑΕΚ μίλησε για την ανατροπή-νίκη επί της Λαμίας και τόνισε ότι το γκολ που πέτυχε τον γεμίζει αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε η ΑΕΚ στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τη Λαμία αναφέρθηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης, μετά την επικράτηση της Ενωσης με 2-1.

Ο Ελληνας στράικερ, οποίος μάλιστα σκόραρε το γκολ με το οποίο ισοφάρισαν οι Κιτρινόμαυροι σε 1-1, τόνισε ότι η ομάδα του στο πρώτο μέρος δεν είχε ρυθμό, λόγω των πολλών αλλαγών στην αρχική ενδεκάδα, αλλά στο δεύτερο ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε στη νίκη. Παράλληλα, επισήμανε ότι το γκολ που πέτυχε τον γεμίζει αυτοπεποίθηση και του δίνει δύναμη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, καθώς είχαμε πολλά νέα πρόσωπα. Φάνηκε ότι δεν είχαμε ρυθμό. Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο προσπαθήσαμε ν’ ανεβάσουμε ρυθμούς. Μείναμε πίσω στο σκορ, όμως αυτή η ομάδα έχει μέταλλο και το απέδειξε»

Για το αν το γκολ που πέτυχε του δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας: «Το γκολ, φυσικά, με γεμίζει αυτοπεποίθηση. Ποιον επιθετικό δε θα τον «ανέβαζε» ένα τέρμα;»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ