Παραμένει άγνωστη η έδρα στο Παναχαϊκή – Ολυμπιακός

Παραμένει άγνωστη η έδρα στο Παναχαϊκή – Ολυμπιακός

Στον αέρα βρίσκεται η έδρα που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας, με την ομάδα της Πάτρας να θέλει να διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγυϊάς και την αστυνομία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Το πρόβλημα σχετικά με την έδρα που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζει να υπάρχει, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η ομάδα της Πάτρας θα παίξει στη φυσική της έδρα, το γήπεδο της Αγυϊάς ή το Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Αγυιάς, ωστόσο έχει ενστάσεις η Αστυνομία διότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των φιλάθλων (αναμένεται να είναι και φίλοι του Ολυμπιακού), αφού η φυσική έδρα της Παναχαϊκής δεν πληροί όλες τις προδιαγραφές. Παρόλα αυτά δεν έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα με την ομάδα της Αχαϊάς να τονίζει πως θέλει να παίξει στην έδρα της.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προέδρου της Παναχαϊκής, Κώστα Μπακαλάρου: «Θα εξαντλήσουμε τα περιθώρια μέχρι την τελευταία ώρα για να γίνει το παιχνίδι στην Αγυιά. Όμως δεν εξαρτάται 100% από τη δική μας θέληση. Αν δεν γίνεται διαφορετικά, είμαστε υποχρεωμένοι να δεχθούμε την απόφαση για τη διεξαγωγή του ματς στο Παμπελοποννησιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ