Με απουσίες ο ΟΦΗ απέναντι στη Νίκη Βόλου

Με απουσίες ο ΟΦΗ απέναντι στη Νίκη Βόλου

Ο Νίκος Παπαδόπουλος άφησε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου τους Μεγιάδο, Νέιρα, Παπαστεριανό και Βουό.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αυριανό (30/10) αγώνα Κυπέλλου απέναντι στη Νίκη Βόλου ολοκληρώθηκε, μετά και τη σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ομάδας. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μιγκέλ Μεγιάδο, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς προσαγωγούς, με την κατάστασή του να εκτιμάται καλύτερα μόλις βγουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Εκτός από το ματς με τους Βολιώτες θα μείνουν επίσης και οι Μανώλης Παπαστεριανός και Χουάν Νέιρα που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα προπόνησης ενώ και ο Βουό που έκανε αποθεραπεία θα απουσιάσει. Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής των Κρητικών ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας η οποία αποτελείται από τους: Στρέζο, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρα, Κομεσίδη, Μπολάκη, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδη, Νάστο, Οικονόμου, Κυριακίδη, Καλαϊτζάκη, Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Νοικοκυράκη, Πλατέλλα, Σάσι και Αραβίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ