Λεβαδειακός – Άρης Αβάτου 4-0

Λεβαδειακός – Άρης Αβάτου 4-0

Ο Στανόγεβιτς άνοιξε το δρόμο με εξαιρετική κεφαλιά κόντρα στον Άρη Αβάτου, με τους Ιωαννίδη, Λιάγκα και Μητρόπουλο να διαμορφώνουν το τελικό 4-0 και τον Λεβαδειακό να μπαίνει στο παιχνίδι της πρόκρισης, στον όμιλο που βρίσκονται επίσης Ολυμπιακός και Παναχαϊκή. Πρώτη νίκη για τον Σανίνο.

Ένα εντυπωσιακό άλμα και μια άψογη κεφαλιά του Στανόγεβιτς στο 27ο λεπτό έδωσε στον Λεβαδειακό το καθοριστικό προβάδισμα για τη νίκη κόντρα στον Άρη Αβάτου, με τους Ιωαννίδη, Λιάγκα και Μητρόπουλο να έρχονται για να «σφραγίσουν» τη νίκη της ομάδας του Τζιουζέπε Σανίνο (4-0). Ο πρώτος με ωραίο πλασέ στο 77′, ο δεύτερος με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 83′ και ο τρίτος επίσης με κεφαλιά από κοντινή απόσταση στο 88′. Ο Στανόγεβιτς είχε και δοκάρι στο 16ο λεπτό, όταν εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα βρήκε στην αριστερή δοκό του Αμουτζάκη.

Έτσι οι Βοιωτοί μπήκαν στο «κόλπο» της πρόκρισης στον 5ο όμιλο, μετά την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα, και περιμένουν το παιχνίδι των Πειραιωτών με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, αφού οι Αχαιοί βρίσκονται επίσης στους τρεις βαθμούς επί του παρόντος. Ο Άρης Αβάτου ουσιαστικά έχασε κάθε ελπίδα για πρόκριση, ή έστω και κατάκτηση της τρίτης θέσης, τη στιγμή που πρόκειται για μία από τις λίγες ομάδες της Γ’ Εθνικής που έχουν προκριθεί στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Λεβαδειακός: Μπαγίτς, Παντελιάδης (82′ Λιάγκας), Φαβάρο, Κρνέτα, Χατζηλάμπρος, Καθάριος, Όμο, Νανγκίς (66’ Μαρκόβσκι), Στανόγεβιτς (66’ Μητρόπουλος), Σαβαντόγκο, Ιωαννίδης.

Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Μίλερ, Μπουντακίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Σαριγιαννίδης, Δόντσος (72’ Ζωσιμίδης), Σιχλοιμίρης, Γκέκας, Κρασώνης (46’ Αριόγλου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ